Бивша проститутка пристана на...

Бившата немска проститутка Дерия О. в момента е задържана в Германия заради връзката си с терористите от "Ислямска държава". Тя разкри, че се е омъжила за боец ​​от ИДИЛ и че първата й сватбена нощ е била в залата за мъчения на пленниците. Дерия е от семейство с турски произход, живеещо в Германия. Както самата млада жена разказва, тя прекарала детството си в „лоша компания". В интернет тя се запознала с Марио Скакеман, германец, който приел исляма, пише "Билд". Той й казал, че е приел "истинската вяра" и, че трябва да изхвърли кучето си, защото в исляма кучетата се считат за нечисти.

 

 

След това се преместил в Сирия, а когато й казал, че не е женен, Дерия предложила, че и за двамата е добре да се оженят. Два месеца по-късно тя напуска Германия и отпътува за Турция, откъдето заминава за Сирия. "Когато видях Марио за пръв път във военна униформа с брада и оръжия, изглеждаше много добре", спомня си Дария и след това разкрива как е прекарала първата си брачна нощ. "Настаниха ни в стая, която служеше като камера за мъчения.

 

 

Там веригите висяха от тавана и имаше кръв по стените. Това беше много страшно, "добавя тя, добавяйки, че тя самата"нямала твърде много общо с извратената версия на исляма, практикувана от джихадистите от "Ислямска държава"". По-късно тя се преместила заедно със съпруга си в Ирак, където ражда първия си син. Въпреки това, след много спорове и кавги, тя се разделила с джихадиста и получила предложение за брак от рапъра Денис Кусперт, един от най-известните терористи на "Ислямска държава" с немски произход.

 

 

 

 

 

 

Тя обаче отказала да се омъжи за него и приела да бъде втората жена на един от командирите на ИДИЛ, Aбу Салахудин, родом от Белгия. „Той често идваше в нашия дом, беше много добър. Всичко беше наред, докато не беше ранен от атаката на безпилотен самолет. Той умря два месеца по-късно от това нападение. Господи, имам лош късмет с мъжете. Всички около мен умират." После се върнала при първия съпруг, който скоро бил обвинен от ислямистите, че е шпионин. След това Дария избягала в Турция, а през 2017 г. е екстрадирана в Германия, където била задържана като един от петте германски граждани, които напуснали Германия, за да отидат в Сирия на страната на джихадистите.

 

 

1aasaa1

Станете почитател на Класа