Дневен хороскоп 18 февруафи

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви щастлив ден, когато не само ще може да работите усилено, но и ще се вдъхновите от нещо коренно ново. Само не е необходимо да експериментирате с финансите. Тук всичко трябва да бъде точно, като в аптека. Недоразуменията в отношенията с любимия човек, ще ви отворят очите за много неща.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви истински пробив в работата, но не трябва да пренебрегвате почивката и обилния обяд. Помислете, ако се разболеете, ще трябва да си вземете болнични. На вашите творчески способности, добре ще повлияе близък приятел. Той ще ви предложи толкова интересен и печеливш проект, че няма да е възможно и необходимо да отказвате.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчително е да прекарате този ден в оптимистично и дори празнично настроение. Дори да няма причина за това, украсете този свят със себе си, с усмивката и позитивизма си. Енергичната активност и амбициите, ще ви доближат към вашата заветна цел. Тя може да се осъществи толкова бързо, че няма да имате време дори да реагирате.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, настроението и желанието ви за работа, ще пропане, когато чуете последните новини от устата на колегите. В работата, се очертават драматични промени. Шефовете ще организират "разпределение", изчиствайки тези, които игнорират графика. В любовта ще трябва бързо и самостоятелно, да взимате решения. След това няма да е възможно, нищо да промените.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Очакват ви прекрасни новини, след който ще се отворят ярки възможности за кариера. Отношенията с колегите се, ще са напрегнати, но търпете. Особено, ако с шефовете сте в добри отношения. Трудът и постоянството, ще ви помогнат да реализирате дългогодишните си проекти. Няма да имате сериозни проблеми с финансите, но пазаруването ще бъде нерентабилно.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва по-често, да излизате на чист въздух. Дори ако работите цял ден в офис, на обяд се разходете навън. Добре ще се развива пазаруването, пътуванията извън града и срещите с приятели. Не е желателно да се занимавате с неща, които първоначално са ви безинтересни. Ще отнемат много време и усилия, а резултатът ще е нулев.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Избягвайте, дребнавостта и алчността. Парите могат рязко да намалеят, ако не станете по-икономични. Разумният консерватизъм, ще е полезен по време на работа, особено ако сте ангажирани с нови технологии и бизнес. Внимателният подход към документите и ценните книжа, ще ви помогне да коригирате грешки от миналото.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Ще трябва цял ден да се въртите, в най-различни ситуации. Но затова пък животът ще ви даде това, което отдавна ви липсва. Остри усещания, ви чакат в любовта. Възможно е да срещнете страстен и непокорен човек, в който ще се влюбите от пръв поглед. Не очаквайте много от бизнес пътуване, то ще бъде досадно.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очакват ви много капани и препятствия, особено по пътя към кариерния растеж. Искрящ поглед и вдъхновена усмивка, са това, което ви липсва. Възможно е да бъдете поканени в елитно общество, където да покажете целият блясък на талантите си. Уникалността ви е толкова очевидна, че никой няма да се осмелил да ви критикува.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Необходимо е да сведете до минимум тежките физически натоварвания, както и да изоставите спорта. Ако е възможно, прекарайте този ден сред природата или в тиха домашна среда. Имунитетът ви е намален, което означава, че може да си предпишете един комплекс от витамини. Ако пътувате, е възможна романтична среща.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Този ден може да бъде, не само много интензивен, но и опасен. Енергийният ви баланс е отслабен, така че бъдете внимателни, не изразходвайте сили за всякакви глупости. Не са изключени здравни проблеми, наранявания и инфекциозни заболявания. Вечерта са възможни, срещи и изненади.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Необходимо е, да обмислите този ден до съвършенство. Може да направите грешки, затова се обградете от всякакви негативи и техните проявления. Илюзиите в сферата на любовта, ще ви доведат до същите ситуации, които сте преживели по-рано. Помислете, защо не ви върви в личния живот? Възможно е, защото прекалено идеализирате партньора си.

 

 

1aasaa1

Станете почитател на Класа