Дневен хороскоп 17 февруафи

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес само естественото ви трезвомислие, умножено по твърдост на убежденията и практичността, ще ви спаси от преследването на съмнителни утопични идеи. Ако нещо е било компрометирано във вашите идейни модели, трябва да вземете мерки, за да го поправите.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес ще имате късмет във всяка игра - дали финансова, творческа или любовна; Освен това, може да разрешите успешно бизнес проблеми. Единственото нещо от което трябва да е пазите е вашето въображение, то може да ви отведе до идеи, за които ще съжалявате, в последствие.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес може да станете жертва на красноречието на някого. Препоръчително е, да приемате цялата информация, която получавате от медицински персонал, държавни органи или служители за обслужване на клиенти с голяма доза скептицизъм . Може да имате нереалистични очаквания за чуждестранни познати, любовни отношения и смяна на местожителство.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Бъдете внимателни днес, неща като пари, пътуване, стил на комуникация или интимен живот може да предизвикат спор между вас и половинката ви. А децата могат да станат доста упорити в настояванията си за получаване, от незначителни неща до доста скъпи предмети.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес няма да е добър ден за започване на нов проект. Преминавате през промяна на посоката на приоритетите си и няма да имате ясно разбиране за това, какво стои зад наближаващия завой. Всеки диалог, днес ще е изпълнен с опити всеки упорито да защитава собственото си мнение.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Препоръчително е да стоите настрана, от на пръв поглед примамливи романтични приключения и да избягвате приемането на съмнителни предложения. Може да станете жертва на нечия слабост, сантименталност, неискрена щедрост и фалшиво благородство.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес е препоръчително да се придържате към здравия разум, когато става въпрос за финансовите ви дела. Ако сте прекалено доверчиви може да станете жертва на мошеник или неволно да участвате в измама. Това е лош ден за финансови транзакции, инвестиции, откриване на банкови сметки, молби за кредити и т.н.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Това е прекрасно време за творчески дейности. Ако имате тайна свързана с романтичните чувства, може да се чувствате, сякаш сте личност от роман или телевизионен сериал. Ако ви харесва това състояние на нещата, не забравяйте да си държите устата затворена, за да не стане тайната ви достояние на всички.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Дейностите по планиране и поставяне на нови цели, временно трябва да бъдат спрени. Вместо това се съсредоточете върху анализа на междинните си резултати – може да изпитате истинско удоволствие от този опит. Днес може да бъдете поканени на неформално събитие с благотворителен или творчески характер.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Всичко с което прекалявате днес, може да се окаже вредно за здравето ви. Възможно е да направите интересни открития . Въпреки това, обективната оценка на текущите ви резултати, както и всички бъдещи планове и проекти, може да се окаже особено трудна.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес емоциите ви буквално ще преливат от отвътре навън. Няма да може да устоите на изкушението да покажете дълбочината на вашите чувства, вяра или убеждения за живота. Бъдете внимателни, умението ви за красноречие или авторитетния ви тон, може да ви изиграят лоша шега.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще имате активни емоционални контакти с приятели, партньори и роднини. Стандартните начини, за поддържане на взаимо разбирателство с другите хора, ще бъде много важно през целият ден.

 

1aasaa1

Станете почитател на Класа