Гърми страшен скандал!

Екстра Нина се разгневи на бившите си продуценти от Сънни Мюзик, с които преди години имаше краткотрайни договорни отношения. Легендарната певица се почувства дълбоко засегната от пост в социалната мрежа, в който от компанията отричат тя да е била техен артист. В чат с почитател на певицата, от Сънни Мюзик обявяват, че Нина е била търсена от полицията за данъчни престъпления и измами.

 

Екстра Нина не сдържа емоцията си и написа опровержение в профила си във фейсбук. „По повод на клеветите, отправени от Сънни Мюзик към мен, държа да разкрия истината за взаимоотношенията ми с този бивш продуцент. Подписахме тригодишен договор, според който трябваше да ми издадат албум. Записах 17 песни, които сама си платих.

 

https://zdrave.to/media/source/201902/1549620474_v1.jpg

 

Имахме уговорка да ми снимат клипове, но това не се случи и платих клиповете на „Доза 03“, „Казино“, „Моето си е мое“, „Следа от пръстен“, „Как се лъжеш“, „Тройна коалиция“, „Дръж ме“, „Светица“, както и правата на песните „Белязани с любов“ и „Боли да заборавиш ми име“.

Трябваше да ми платят клиповете и да издадат албума. Чаках три години, инвестирах постоянно, загубих страшно много пари и работа. Убиха ми кариерата. Това е най-неудачният ми период, за който винаги ще съжалявам, че така се подведох. Ако бях престъпница, както ме обвиняват, защо съм на свобода и защо фирма Пайнер отново подписа договор с мен?

 

https://zdrave.to/media/source/201902/1549620481_v3.jpg

 

„Съни Мюзик“ се подиграха и с колежката ми Весела, която заведох при тях. Направих голяма грешка, че им се доверих и почти подведох и сестра ми Цветелина да работи с тях. Доколкото разбирам, през последните години са загубили най-успешните си изпълнители – защо ли? Щастлива съм, че този период е зад гърба ми и отново работя с професионалистите на Пайнер, но и до днес феновете ме питат за неиздадения албум „Чисто нова“.

Даже почитатели ми изпращаха свои версии на албума – с обложки, включително с истински диск с фотосесията. Публикувам оригиналната обложка, с която Съни щяха да издадат албума, но това си остана просто нереализиран проект.

 

https://zdrave.to/media/source/201902/1549620481_v4.jpg

 

Не приемам обвиненията им, при това публикувани като коментар под нов клип на колежка, която работи с тях. Какво целят? Евтина сензация с факти отпреди години, при това не в тяхна полза? Или просто отмъщение, тъй като и преди съм разказвала тези истини в медиите? Ако сме нямали договор, защо ме въртяха с тяхното лого по Фен ТВ, публикуваха статии за мен и ми качваха клиповете в интернет? Недоумявам!“, пише чалгарката, която отново е в редиците на музиклана компания "Пайнер"

Станете почитател на Класа