Чалга звезда си сменя ...

Голямото семейство на "Пайнер" се увеличи с още един член. В змийското гнездо попадна още една певица, която преди това имаше договорни отношения с конкурентите на Митко Димитров. 

Певицата Ванеса обяви, че вече официално е част от музикална компания "Пайнер". Вече мина година откакто е прекратила договора си с "Ара мюзик", но така и никъде не излезе информация за края на отношенията им. Решението на Митко Димитров било да изчака малко време след напускането й от предишната фирма и чак тогава да я вземе под крилото си. 

За трансфера певицата намекна още с участието си в последния видеоклип на колегата си Денис Теофиков. Това бе и първата й поява в ефира на Планета тв. Певицата е готова с нови сили да се бори за челните позиции в бранша. Мъчи я обаче сериозен проблем, който трябва да разреши максимално бързо.

 

https://zdrave.to/media/source/201902/1550087917_vanesa.jpg

 

Певицата трябва да измисли нов артистичен псевдоним, с който да запояне на чисто. Чалга звездата се е видяла в приключение и моли приятелите си в социалните мрежи да й помогнат с предложения. Този, който измисли най-оригиналното име, ще получи подарък от певицата. Тя му е подготвила скъпа козметика и шанс да прекара един цял ден с нея по време на снимките на следващото й видео.

Истинското й име е Ваня, но в попфолка вече има такава певица и за да не ги бъркат ще й се наложи да се напрегне и да съчини производно на истинското й име.

Станете почитател на Класа