Дневен хороскоп 14 февруафи

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви неутрален ден, в който нищо съществено няма да се случи и ще може спокойно да се носите по вълните на живота. Само вечерта тези „вълни”, могат да нараснат до максимален размер, когато ще трябва да плащате сметки. Но вие ще се справите и дори ще ви останат пари.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес настроението ви, ще бъде много неустоичиво. За да върнете нормалното си състояние, ще трябва доста да се постараете. Например, може да поискате от приятелите си съвет, да започнете нови проекти или да се съсредоточете върху финансовия сектор. Последната тема, между другото, повече от веднъж ще ви накара да се притеснявате.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Препоръчително е, да се сближите с онези хора, от които зависи бъдещата ви кариера. Разбира се, не е необходимо да достигнете до интимна връзка, но отношенията трябва да бъдат близки и топли. Ако сте на път, може не само да направите романтично, но и бизнес запознанство. Основното е, да стигнете нормално до дома.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще имате възможност да преодолеете вътрешните съмнения и страха от неразбиране. Освен това, не показвайте на другите, че сте по-слаби. Ще се наложи да се сражавате, без шпага с конкурентите, особено ако наскоро сте станали предприемачи. Наблюдавайте за здравето си, спазвайте диета и спортувайте.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес ще имате едно наистина романтично настроение, сходно с празника - Свети Валентин. Между другото, темата за "чувствата" за вас ще е на първо място. Връзката с любимия, ще е на етап, когато е време да се замислите за брак. Защо да изчаквате? Възможно е също да възникне остър финансов въпрос. Не е изключено да вземете заем.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес ще имате много причини да се усамотите и да не работите. Разбира се, ще трябва да работите у дома, както и да се занимавате с домашни и битови проблеми. Ако решите да експериментирате с външния вид, тогава не прекалявайте. Твърде ярка коса, оранжева вратовръзка или къса пола, може да шокира обществеността.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Препоръчва се да бъдете не само в час, ако въпросът касае творчески проекти, но и да не пропускате нюансите по време на разговор с шефа. Определено ще ви доверят това, за което дори не сте мечтали. Най-важното е, да не показвате, че се съмнявате в нещо. Успешни преговори ще имат тези, които се занимават с бизнес.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес ще бъдете бойно настроени, а това означава, че всичко ще се развива отлично. Особено в работата, която ще ви предложи дългогодишен колега. Той има повече опит, така че има шанс да получите всичко желано. Голямо събитие, е планирано в семейството. Само не сядайте зад волана, дори и ако всички ви подтикват към това.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес ви очаква чудесен ден, особено ако сами вършите своите задължения. Ако се заемете по-активно с работата и без помощта на колеги, наградите, похвалите и другите почести са ви гарантирани. На любовния фронт, ще се случи нещо екстравагантно. Възможно е да не сте готови за това, което каже или направи любимия.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес ще бъдете доста адекватни и реалистични, така че всички решения ще вземате сами. В работата ще ви се усмихне не само съдбата, но и парите. Късмет наистина, ще имате във всичко. Така че може да си позволите да пазарувате без излишни спестявания. Вечерното пътуване, също ще бъде изгодно.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви не само светъл, но и отличен ден. Времето ще е добро, хората ще се усмихват и парите сами ще влизат по вашата сметка. Е, не всичко ще бъде наред ... дори и такава идилия може да бъде нарушена от мълчанието на любимия. В известен смисъл, ще очаквате той пръв да се обажди. Въпреки че има възможност сами да коригирате ситуацията, като прекъснете гордиевия възел.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, ще може да направите всичко и дори повече. Особено ако решите това да е нещо глобално и съдбоносно. Дори не смейте да мислите, че негатива ще влезе в живота ви. Напротив, днес ще сте заобиколени от добродушни и искрени хора. Само с роднини не е добре да се срещате. Някой от тях, може да ви съсипе настроението.

Станете почитател на Класа