Шерцингер изкопира първата дама на България

Певицата Никол Шерцингер отново се спря на изящен тоалет на българската дизайнерка Невена Николова за парти след връчването на наградите "Грами". С рокля от същата материя и десен бе и президентската съпруга Десислава Радева на първата си международна визита на срещата на на НАТО в Брюксел през 2017 година.

 

Бившото вече гадже на Григор Димитров се появи на партито на музикалната компания HITCO с нежен и същевременно забележим тоалет с флорални мотиви. Ефирната материя чудесно контрастираше на смуглата кожа на Шерцингер и ѝ придаваше свеж вид, пише.

 

 

Преди време Десислава Радева също влезе в модните хроники по време на първата си визита като президентска съпруга на световен форум. Тоалетът не е един и същ, но атрактивният плат веднага впечатлява.

 

Това не е първият път, в който Никол се появява с тоалет на Невена. Съвсем скоро тя публикува кадър, докато се подготвя за свое шоу, на който носеше чудесна рокля в бяло на българката.

 

Десислава Радева в Брюксел през 2017 г.

 

Невена Николова е дизайнерка, която е ситуирана основно в Лондон. Тя е филолог по образование, но на 27-годишна възраст открива истинското си призвание. Освен знаменитостите, които са запленени от стилните модни решения, хубавите материи и оригиналността в дизайните на Невена, тя е обличала и неведнъж съпругата на президента Румен Радев - Десислава, по време на нейните задгранични визити.

Станете почитател на Класа