Дневен хороскоп 13 февруафи

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Очаква ви, празничен и ярък ден. В него ще има толкова много събития, възможни са семейни тържества, корпоративни партита и срещи. Само не прекалявайте с алкохола, а също така бъдете внимателни с храната. Плановете в работата, няма да се променят. Въпреки това, ще е необходимо да се върнете към старите проекти.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви, един интересен и творчески ден, в който ще искате да мечтаете, фантазирате и да се изразите напълно. Добре е, че близките хора ще ви подкрепят. Във финансовия сектор има шанс за увеличаване на капитала. Ако не пренебрегнете страничните ангажименти, до вечерта може да спечелите прилична сума.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Някой от вас ще се отправят на път, други ще заминат на почивка. Наслаждавайте се на отдиха си! Трети, ще трябва да работят усърдно, за да увеличат финансовото си състояние и да изплатят кредита. В личната сфера всичко е безоблачно, въпреки че нещо очевидно няма да е достатъчно. Може би, ще го обсъдите вечерта с любимия?

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви обновяване на чувствата, както и отношенията с любимия човек. Помните ли как всичко е започнало – било е толкова романтично и красиво. Не пестете време и енергия, бъдете смели и не забравяйте да експериментирате. Те може да ви открият нови пътища. Добър ден за тези, който отдавна се опитват да получат по-висока позиция.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес е добре да покажете своята идентичност и уникални таланти. Ще бъдете на висота, което е гаранция за слава и успех. Поведението на някой от приятелите ви, може да ви застави да проявите агресия и грубост. Основното нещо е, да се контролирате, за да не влезете в продължителен конфликт. Вечерта може да получите пари, но сумата няма да е голяма.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Препоръчително е да пестите силите си, за големи постижения. Днес ще имате възможност да заемемете ръководна позиция и то без ничие ходатайсто. Оказва се, че шефовете отдавна са забелязали вашата кандидатура за тази позиция. Успешно ще се развиват бизнес пъуванията за тези, ангажирани в рекламен бизнес. Само, бъдете внимателни на пътя!

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Може да се наложи да говорите пред млада, но талантлива публика. Въпреки това, ще се справите с тази мисия. Вашите планове в работа, ще бъдат толкова амбициозни, че ще се наложи леко да ги коригирате. Не трябва да бързате да сключвате сделки, скоро ще имате по-печеливши опции. Бъдете търпеливи.

СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес е възможна някаква шокираща ситуация, след която ще искате драстично да промените работата си и дори страната. Но не изпадайте в паника преждевремено, все още нищо не е решено. Прагматизмът ще ви позволи да решите тези проблеми, от които многократно сте се отказвали. Вечерта чакайте гостите. Пътуването по работа, ще бъде успешно.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Възможен е конструктивен разговор с конкуренти. Може дори да поискате да привлечете някой от тях на ваша страна, което е малко вероятно. Откажете се от физическа активност, дори ако няма друг начин да решите дадена задача. Трябва да се погрижите за гърба и ставите, а най-добре се консултирайте със специалист.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Препоръчва се да покажете не само находчивост, но и активност, за да реализирате дългогодишните си цели. Ако имате креативни приятели, обадете им се и се консултирайте с тях. Както се казва, две глави мислят по-добре от една. Не е изключена спешна продажба на имот или жилище, което сте заложили.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес ще бързате по-скоро да свършите всички задачи, за да може след това да се отпуснете с приятели. Помнете, че с такова темпо и в състояние на еуфория, ще направите много грешки. Скритите ви таланти, ще се открият във финансовия сектор. Оказва се, че добре ще се справите със счетоводството. Това ще доведе, до увеличение на вашите пари.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Препоръчва се още от сутринта да се настроите за работа, така че да може да свършите задачите до обяд. И не позволявайте на никого, да ви използва. Новите контакти, няма да ви донесат ярки впечатления. Особено ако са в интернет и сте се отказали от визуална комуникация. Преди да си легнете, не забравяйте да се разходите.

Станете почитател на Класа