Родна силиконка с ....

Мис Силикон 2018 Анна-Мария Чернева прикова вниманието в галавечерта по ММА и К-1 "Spartacus Fight Championship 7 Avatars". Събитието се състоя в столичната зала "Универсиада", а стотиците зрители станаха свидетели на зрелищни битки. Обещанието на организаторите за крайно интригуващи срещи се сбъдна, като в клетката сили премериха някои от най-опитните и най-обещаващи български бойци, както и утвърдени имена от силни чуждестранни клубове, най-вече прословутия холандски "Mike's Gym", ръководен от легендарния кикбоксов треньор Майк Пасание.

Добре познатата на всички силиконка Анна-Мария Чернева обаче реши да направи така, че отново да се говори за нея, видя човек на БЛИЦ. Тя се прояви още в първия мач, който беше полупрофесионален по правилата на ММА и от три рунда. В него Александър Соколов спечели със съдийско решение срещу Тони Константинов. Преди всеки рунд Чернева влизаше в клетката, размахвайки табелката със съответната цифра. И въпреки, че разбра, че има победител, силиконката реши отново да се разходи под светлината на прожекторите, показвайки табелка с цифрата 4. 

"Мачът приключи, няма да има четвърти рунд. Май сме жадни за внимание", обърна се водещият Павел Владимиров към Анна-Мария Чернева, която с действието си предизвика смях и множество коментари сред стотиците в залата. Част от присъстващите обяснимо я освиркаха, което изглежда не я трогна много и тя спокойно се разходи из цялата клетка.

 

http://static.blitz.bg/documents/editor/1549753136871457.jpg

 

В друга от очакваните с голям интерес срещи репортерът от "Господари на ефира" Владислав Василев не успя да се противопостави на Тони Маркулев, като и двамата се постараха да зарадват зрителите. Маркулев, който има 10 професионални двубоя по правилата на ММА, видимо се смили над съперника си. В крайна сметка шеговитата битка завърши без победител - при равенство.

 

1a1s1q

 

След края на двубоя Тони Маркулев, който има 10 професионални двубоя по правилата на ММА, отправи предизвикателство с микрофон в ръка към един от най-добрите родни специалисти по граблинг - Кристиян Попов. Президентът на SFC Георги Анадолов веднага потвърди, че ще се опита да организира такъв двубой. 

 

 

Бойната галавечер подкрепи кампанията "Аз съм различен, аз съм боец!" за набиране на средства за иновативен проект с цел внедряване на адаптирана образователна програма в училище насочена към деца с аутизъм. За целта организаторите на SFC предложиха специален ВИП пакет с куверт на стойност 500 лв., който ще постъпи като дарение към кампанията. Именно с тази цел бе организирана шоу битката между Влади Василев и Маркулев. Реферът беше Моисей Стойчев, познат от предаването "X Factor " и от дуета си с Ангел.

 

 

Една от най-успешните българки в бойните спортове Албена Ситнилска постигна изразителна победа. Здравенячката надви безапелационно със съдийско решение представителката на знаменития клуб "Mike's Gym" от Азербайджан Суад Салимова. За Ситнилска това бе първи професионален двубой по правилата на К1 в категория до 55 кг.

 

 

Албена през цялото време контролираше дистанцията и спираше напористата си опонентка с безмилостни кикове, като не остави съмнение в превъзходството си.

 

 

 

 

Станете почитател на Класа