Едрогърда бразилска сенаторка...

44-годишната бразилска сенаторка Ана Паула да Силва се появи на церемонията по встъпването си в длъжност в дръзко облекло, което не бе оценено от всички политици. Майката на две деца и едновременно с това новоизбран бразилски сенатор шокира не само колегите си, но и много интернет потребители.

 

 

Бразилката положи клетва в секси тоалет, който се състои от червен гащеризон с тънки презрамки и невероятно дълбоко деколте.

 

 

Визията й бе допълнена от ярко червило и яке, което по-късно свали. Снимки на дамата в червено плъзнаха моментално из мрежата.

 

 

Някои потребители я обсипаха с комплименти, очаровани от красотата и дързостта й. Други, които също се оказаха много, я разкритикуваха, че е направила твърде неподходящ избор. Пуритани и напомниха, че е избрана да прави политика, а не да си показва тоалетите. "Облекли сте се като лека жена, а искате да ви наричаме лейди", възмущава се един от тях. Джендъри пък я укориха, че изтъква женските си дадености. Но всички те се интересуваха само от едно нещо - деколтето. А ето как им отговори Ана Паула да Силва: "Мислех си, че хората ще говорят за червения ми тоалет, но те се съсредоточиха върху деколтето. Да им напомня, че жените имат гърди, а моите са големи... Жените дойдоха в политиката и обществото трябва да свиква с тях. Всички знаем какво ни дадоха нашите "правилно" облечени политици. Какво значение има как са облечени политиците, ако те правят добри неща за избирателите".

Станете почитател на Класа