Порнозвезда моли феновете

37-годишната Марика Хейз научи в края на миналата година, чe има рак на гърдата. Тя реши да потърси помощта на феновете, за да се справи с ужасната болест. Японката Марика Хейз, която сега живее в Лос Анджелис, САЩ, участва в повече от двеста порно филми и работи като модел. В началото на кариерата си дори издава албум със собствените си голи снимки. Но ат няколко месеца тя е принудена да се откаже от професията си. Миналата година Марика открива странни бучки в гърдите си, а когато отиде при лекарите, те й откриха рак.

 

 

Сега актрисата се обърна към феновете си и започна кампания за набиране на средства по линията GoFundMe. За да се направи мастектомия - отстраняване на млечните жлези - и последващата реконструкция на гърдата. "В края на миналата година научих, че имам рак. Бяхме при много лекари и накрая взехме решение.

 

 

Този месец ще направя двустранна мастектомия и реконструкция." Необходимата сума е 50 хиляди долара. Тези пари, според Марика, ще бъдат достатъчни, за да покрият разходите за възстановяване и лечение. В допълнение, тя може да се нуждае от химиотерапия. Останалите средства ще бъдат нужни за онкоцентъра, в който ще протече лечението. Също така актрисата обеща на феновете, че отново ще могат да я видят на екрана. Японката не иска да изоставя кариерата си. "Искам да работя отново в тази индустрия, изглежда това е най-добрият вариант," казва тя.

Станете почитател на Класа