Гореща синоптичка чете....

Атрактивна девойка, която обявява прогнозата за времето по телевизията от плаж в Аржентина, влезе в остър спор с мъж, след като колегата ѝ забеляза, че той я снима с телефона си отзад. 25-годишната Сол Перез съобщаваше прогнозата на живо за местна програма, когато водещият от студиото я прекъсна и посочи мъжа, извадил телефона си зад гъба ѝ.

 

 

На кадрите, разпространвявани в социалните мрежи, се вижда как тв водещият Поло Алварез прекъсва от студиото разговора с колежката си, включила се крайбрежен курорт, с думите: „Няма да водим този разговор сега и ще го оставим така, но не ми хареса какво правеше той". Русата синоптичка веднага се обръща към подсмихващия се мъж с думите: „Господине, какво правите?". А той най-откровено отговаря: „Изпращам това на приятелите си".

 

 

„Добре, но какво записвахте? Защото аз бях с гръб. Момчетата в студиото видяха, че записвате неща, които не е добре да бъдат снимани". Спорът продължава и Сол обяснява на господина, че няма проблем да снима общи кадри, но не и задните ѝ части. Които по време на излъчването са изложени щедро на показ от късите и впити тесни панталони, които тя носи.

 

 

Хората в социалните мрежи реагираха бурно, тъй като освен като синоптичка, Сол се изявява и като Инстаграм звезда, където основният акцент е именно върху задника ѝ. „Защо тя постоянно рекламира задника си, ако не иска да бъде сниман? Или иска да ѝ плащат за авторски права?", чудят се потребители.

 

 

 

 

„Тя е известна с показването на задника си, а сега се притеснява от нещо подобно? Все едно Люис Хамилтън да се оплаква от висока скорост", коментират зрители.

 

 

Станете почитател на Класа