Наша поп звезда захвърли дрехи

Поп любимката на хиляди тийнейджъри Ева Георгиева провокира вниманието, каквото и да прави, където и да отиде. Особено в последното видео към новата си песен „Ти и Аз” (по музика на Светлин Къслев, текст на Ann G и видео – Радостин Събев-Шошо, б.а.), в което младата певица е меко казано предизвикателна.

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201902/950/1549062492_eva_6.png?_=1549062958

 

Провокациите в клипа към песента са директни и не спестяват никакви подробности. В него Ева влиза в ролята на чаровна изкусителка, заложила на ефектна секси визия, която мигновено сваля, когото си е пожелала. В случая – атлетични и симпатични български актьори.

 

https://zdrave.to/media/source/201902/1549062490_eva_1.png

 

Логично и коментарите в социалните мрежи заваляха като из ведро, защото до този момент Ева не е експериментирала чак толкова директно с външния си вид. Не е била и толкова драстично разголена. Залагала е предимно на момичешкото, бонбонено излъчване, но сега я виждаме в съвсем различна роля, която й се получава не по-малко въздействащо.

 

https://zdrave.to/media/source/201902/1549062491_eva_4.png

 

„Бях на 19, когато излезе дебютната ми песен „Повярвай в мен”. Получих голяма подкрепа от медиите тогава, за което съм безкрайно благодарна!”, връща лентата назад чаровницата. И се подсеща за нещо, което изповядва и до днес:

„Имам много силна интуиция за нещата, следвам я, радвам се на живота и съм благодарна за всичко, което ми се случва! Позитивната енергия стига до хората най-лесно чрез музиката. Нямам възможност да видя всички същества по света едновременно, но всички същества по света едновременно могат да слушат моята песен и в това се крие силата и мощта на музиката и нейното послание”.

 

https://zdrave.to/media/source/201902/1549062492_eva_7.png

 

Припомняме, че в края на миналата година Ева участва и в автомобилното състезание „Овация”, по идея на Национално движение „Овация за отговорни млади шофьори”. И на него чаровната певица отново бе посрещната като звездата на деня от своите фенове.

Станете почитател на Класа