Ариана Гранде коригира татуировката си на японски, но новата версия още повече обърка мрежата

От една грешка към друга. Американската певица Ариана Гранде се опита да коригира сгрешената японска татуировка на дланта на ръката й, като я направи... отново погрешно.

 

Вместо да напише „7 пръстена" (името на последния й сингъл), тя сложи „малък въглен". Новата грешка й печели множество шеги в социалните мрежи. Певицата сподели историята в акаунта си в Instagram, където показа новата редактирана версия на нейната татуировка. Въпреки това нелепата корекция продължава да обърква последователите й.


Според нейните публикации в Instagram, поп звездата е решила да коригира един канджи йероглиф, по искане на японския си наставник, придружен от фразата "Почивай в мир, малък въглен, наистина те харесвах". Тя добави и едно сърце.


Въпреки това, според изявленията на японския преводач на портала LAD Bible, резултатът не е много по-добър от оригинала. "Технически, новата татуировка все още не е правилна, ако я прочетете в същия ред, както оригинала, сега се чете въглен, пръст, сърце", обясни той.


Друг японски познавач също каза, че корекцията на татуировката все още е неправилна. Според него, зависи от това как се чете, тъй като от ляво на дясно се чете „малък въглен", а отгоре надолу „седем пръста".


Първата грешка при превода на татуировката бе забелязана от японските последователи на певицата на снимката, публикувана първоначално на 30 януари в официалния профил на Ариана Гранде в Twitter (публикация, която после беше изтрита). Не й отне повече от 24 часа, за да се подложи отново на болезнения процес, с надеждата, че ще може да промени гафа. За жалост – неуспешно.


Въпреки това в YouTube, сингълът й „7 пръстена" има 109 милиона слушания и води в листата с хитове на Билборд.

Станете почитател на Класа