Маги Халваджиян побесня

Маги Халваджиян е човек без цензура и нищо не е в състояние да го спре, когато иска да каже или да покаже нещо в ефир, а в случая – от трибуната в личния си фейсбук. Продуцентът рядко си позволява по-груб изказ, но този път яко му е прикипяло, щом не спести нито щрих от бесовете си.

Повод за гнева на Маги станаха серия от новинарски емисии, в които дефилира една и съща тема, вероятно измествайки фокуса за редица други, след която продуцентът просто нямаше как да си спести мнението.

 

https://zdrave.to/media/source/201901/1547808434_magi_2.jpg

 

„Няма 2 лифт! Няма бизнес! Онези псуващите по опашките в момента няма и да се върнат повече!”, пише той в социалните мрежи, а поста му за броени минути натрупа стотици лайкове.

„В исторически план сме доказали липсата си на далновидност! Дори бяхме на страната на губещите във втората световна война! Знаем добре какво ни костваше това! Вече 2 седмици централна новина по телевизиите е Ф-16 ! Вече и пеленачетата знаят какво е ГРИПЕН! Ебаси Безумието!", продължава Халваджиян. И не спира дотук!

 

https://show.blitz.bg/media/thumbs/201901/950/1547808433_magi_1.jpg?_=1547808528

 

"Сигурно купуването на самолет е двуседмична новина само в България и Сомалия! УНИКАЛНА ДЪРЖАВА!!!”, завършва поста си той, предизвиквайки вълна от коментари. В тях той не е само е подкрепян в позицията си, но е и насърчаван да не се отказва да я дава и дори, ако може по-често.

Станете почитател на Класа