Софтуер за анално разпознаване?

Протестираща феминистка се гаври с полицай: "Имате ли софтуер за анално разпознаване?

 

Протестираща феминистка е заснета от полицейски служител как си показва задника по време на бурни протести в Орегон, пише "Дейли Мейл".Крайно лявата феминистка свали панталоните си и разтърси голото си д... само на сантиметри от офицера, който беше въоръжен с палка и се опита да гледа в друга посока.

 

 

Жената обаче всякак се опитваше да привлече погледа стоически застаналия полицай, отгоре на всичко му развяваше среден пръст, като му казваше: "Чу...й се, свиня." В един момент, в опит да получи реакция от полицая, протестиращата странно го попита: "Имате ли софтуер за анално разпознаване?

 

 

"Антифа се бе събрала в центъра на Портланд, за да се противопостави на протест на движението за права на мъжете Him Too, което има за цел да предпази мъжете, фалшиво обвинени в сексуални престъпления.

 

 

Полицията бе призована, тъй като сблъсъците се изостриха, имаше шест ареста. В клипа, протестиращата развява задника си пред полицая, докато операторът може да бъде чут да вика: "Полицай Бернар." Когато това не привлече вниманието му, тя му показва среден пръст, докато крещи обиди. Клипът свършва, когато невъзмутимият офицер спокойно й казва: „Тротоарът е затворен, моля, преместете се в парка".

 

 

Станете почитател на Класа