Божествената любов се излива над света

Аспекти

Меркурий образува тригон с Уран, което означава интелектуален подем днес и следващите дни. Този аспект ще окаже влияние върху мисленето, което може да се прояви като творческо и оригинално. Може да бъдете осенени от внезапни интуитивни прозрения или да ви сполетят гениални идеи. Подходящо е за вземане на решения и водене на преговори.

 

Божествената любов се излива над света

 

Слънцето образува секстил с Нептун - най-висшият добротворец в Ангелският свят. Този аспект е проводник на Божествената любов, която се излива над човечеството днес и следващите дни. Който може да се възползва от благоприятните енергии. Засилва се интуицията, въображението, музите спохождат поети, писатели, музиканти и художници.

Луната е намаляваща, транзитира в знак Стрелец до 20:56ч.

Това време е изпълнено с оптимизъм. Активността също се засилва. Хората сега са по-щедри, великодушни, решителни, философски настроени. Благоприятно време за интелектуална и научна работа. Не вземайте нещо, което е загубено от други хора.
Уязвими са кръвоносната система, черния дроб, жлъчката и тазобедрените стави. Избягвайте да натоварвате черния дроб с мазна храна.

Луната ще се движи на празен ход от 19:43ч до 20:56ч – време, в което не трябва да се предприема нищо важно.

В 20:56ч Луната преминава в земния знак Козирог, където ще остане до 08:47ч на 7 януари.

28 лунен ден от 06:21ч на 4 януари до 07:16ч на 5 януари.

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Носи успех в делата. Ако сте следвали лунните ритми и сте се движили в унисон с Луната, непременно ще постигнете милостта на Нощната Богиня. Днес в душата на човек трябва да цари хармония, която не бива да бъде нарушавана от негативни мисли и действия.

В този ден можете да се оцените по своите плодове. Всичко „посято” в предишните лунни дни, днес ще порасне. Праведника ще го настигне благо, а грешника – възмездие. Ако имате неприятни събития, не ги считайте за неочаквани. Това е резултата от вашите негативни действия през лунния месец. Постарайте се правилно да приемете всичко, което ви се случва - и доброто, и злото.

По-рано сключените контракти могат да донесат сега първите резултати. Добър ден за благотворителност по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

Откъснати цветя в този ден не се подаряват. В този случай ставате съпричастни към разрушението.

Цветовете, които носят щастие в този ден са виолетово, лилаво, бяло.

Полезно е за се проведат очистителни процедури и гладуване. Подходящо е за сокова или зеленчукова диета. В менюто е добре да присъства повече растителна храна, а ако не можете без месо, само намалете количеството. Много е вредна днес пържената риба. Полезни са млечните продукти.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен., а не механично изпълнение. Препоръчва се да го правите само със своя постоянен партньор. Любовта трябва да се изяви не само във физически план, но и в духовен. Да се избягват прояви на грубост, нетактичност и агресивност. Бъдете много нежни и любвеобилни.

Подстригването не е подходящо, може да има негативни последствия за вашето здраве, да се снижи активността ви. Добре е само да разчешете косите си и да ги оставите така както са. Това им дава възможност спокойно да приемат енергиите на Природата.

Сънищата могат да бъдат пророчески. Ако нищо не запомните от своя сън (вижте часовете), това означава, че сте се отдалечили от своята духовна същност или образно казано – прекъснали сте връзката с небесата. В такъв случай трябва отново да запалите в себе си Божествената светлина и да станете по-добър и търпелив човек.

Днес е 20 слънчев ден - Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но по честен начин. Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Хубаво би било да се разплатите с дълговете. Благоприятно е да се пътува само на къси разстояния.

Станете почитател на Класа