Най-красивата полицайка в света

Офицер Адриан Колтсарт, 33 г., от Германия, се превърна в истински хит в Интернет преди две години, когато започна да публикува секси снимки в Инстаграм. Тогава фотосесията й бе проследена от всички чуждестранни медии и за рекордно кратко време тя бе следвана от повече от 100 000 души.

 

 

На последната снимка, която публикува, е съвсем ясно, че Адриан изглежда по-добре от всякога. Преди две години тя се занимава с културизъм и като се има предвид, че нейната мускулна маса е намаляла и тялото й е остаряло, е ясно, че тя продължава да се грижи за външния си вид по малко по-различен начин.

 

 

Стилът й вече е доста срамежлив, елегантен и спокоен, а снимките по-обри от всякога. Може би отказът от тежките тренировки, правми снимките още по-сексапилни.

 

 

Шефовете на красивата полицайка казват, че нямат нищо против фотографиите й, стига да са прилични и да не сап топлес. Идеята за нейните снимки, както казва тя, не е да се прави на сексуален обект, а да каже на жените, че трябва да останат здрави и хубави.

 

Станете почитател на Класа