Джизъса изтрещя заради

Нервите на Благой Георгиев  в Къщата на Биг Брадър не издържаха. Това, което го докара до ръба, е секс скандала с палавата Златка, чиято поредна бройка се оказа мъжът на съквартирантката им Никита.

 



По време на номинациите Боби Ръгбиста пак повдигна темата за звездната му забивка. Той допълни жалката картинка в пошлото предаване с директен въпрос към Златка, като пожела тя да си признае пред всички съквартиранти дали са правили секс. Никита злобно допълни, че не желае повече блондинката да минава метър и е време да говори. Това вбеси Джизъса до такава степен, че сътвори безумно смешен цирк. Той започна да рита столове и стени, а Злати притичкваше след него да го успокоява. 

 



По-рано Боби и Никита коментираха усамотени завоеванието на Ръгбиста.

„Тя и преди го играеше толкова влюбена и си правеше белите зад гърба на човека, с който беше.Тя си има един набор от изражения, с които съблазнява – да се прехапва, облизва... Ама после си прави каквото си знае. Не съм горд, че съм се виждал с нея. Не е справедливо спрямо нейния бивш”, обясни пред жена си Боби, който е бил жертва в поредната изневяра на мъжемелачката Златка. 

 

Така със същата секс интрига, която се тъпче от дни в "Биг Брадър", предаването и днес достигна просташкия си връх.

Станете почитател на Класа