Дневен хороскоп 19 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес може да бъдете изправени пред избор: дали да живеете според собствените си средства или да се обърнете за помощ към своите богати спонсори. Гордостта едва ли ще ви позволи да приемете подаяния. От друга страна, може отчаяно да се нуждаете от кредит, морална подкрепа и добри препоръки.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Естествените ви критични умения, може да разочароват по време на разговор, вашите партньори, клиенти или конкуренти. Може да станете по-сантиментални, екстравагантни и високомерни. Възможно е също да не успеете, да въздействате на някой с авторитет, знания, образование и социален статус.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да обърнете повече внимание на здравето си. Заболявания, включително с хроничен характер, могат да се активизират. Трябва да внимавате за инфекции и вируси. Бъдете с повишено внимание, ако сте на чужда територия или в близък контакт с чужденци.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не всички ваши творчески идеи, ще могат да бъдат реализирани, поне не в обозримо бъдеще. Може би, практическата база, все още не е готова за реализиране на вашите надежди или някои важни детайли, не са изгладени все още. Съветите дадени ви днес, ще имат за вас, съмнителна стойност, дори ако са дадени от авторитетни хора.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

По-добре днес, да отложите забавленията. Може да бъдете разкъсвани между работата и дома. Ще ви бъде трудно да изпълните желанията на родителите си или да отговорите на очакванията на шефовете. Рутинните отговорности, ще ви принудят да се разочаровате от някои идеали, в които сте вярвали от дете.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Интереса ви към юридически, научни, социални и духовни проблеми , ще се увеличи. Ако работите в горепосочените области, може да постигнете много. При обсъждането на спорни двусмислени въпроси, лесно ще намирате правилната точка, ще отстоявате своята репутация и себе си.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Всички дейности, свързани с подобряване на здравето, плащане на дългове или усърдно изпълнение на рутината ви работа, ще бъдат актуални днес. Когато се занимавате с въпроси, свързани с финанси, трябва да се придържате към моралния кодекс.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Когато взаимодействате с другите, трябва да се опитате да избягвате арогантното и високомерно държание. Днес ролята на гуру, ментор, авторитетен човек или уважаван ръководител, ще ви бъде трудна.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес може да имате повече задачи от обикновено. Не се разстройвайте, ако не успеете се справите с някои от тях. Опитайте се да избегнете съмнителни неморални предложения, дори и ако те са направени от вашият пряк шеф или уважаван колега. Може да ви бъде трудно, да се фокусирате върху детайлите.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Желанията ви, ще стават все по-големи днес. Може да решите, че заслужавате повече. Така например, ако планирате почивка, може да поискате да пътешествате в разкош и да останете в петзвезден хотел, вместо да наемете скромен хотел или бунгало.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Идеите за подобряване на живота или условията ви на труд, днес ще са абсолютно естествени. Въпреки това, може да започнете да искате прекалено много или мечтите ви да станат нереалистични. Всичко това, ще ви отнема много енергия, която е по-добре да вложите в образование или израстване в кариерата. Бъдете готови, времето да не ви стигне за всичко и някои от вашите планове да разсрочите за в бъдеще.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Всичко което се случва около вас днес, на пътя или в разговорите например, може да преобърне вашите убеждения, вярвания или да противоречи на жизнените ви философии. А собствените ви идеали, могат да започнат да ви изглеждат нереалистични.

 

Станете почитател на Класа