Дневен хороскоп 18 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Желателно е, да укрепите роднинските си връзките, а не да се заривате с работа. Душевното спокойствие и проблемите на близките си хора, трябва да поставите на първо място. В личният ви живот, са възможни такива неочаквани обрати, които ще ви заставят да промените плановете за следващите шест месеца. Имайте предвид, че само вие, създавате собствената си съдба.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

За да създадете атмосфера на взаимно доверие и добра воля в екипа е необходимо, да обсъдите не само работните моменти, но също така да разговаряте за ежедневието и личните си дела. Денят, ще изисква от вас искреност, щедрост и вдъхновение. Възможно е да спечелите голяма сума пари, която е по-добре да изхарчите веднага, а не да я сложите в сметката си.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Може спокойно да посветите началото на деня, за прости задачи, които не отнемат много време и не изискват сериозни материални инвестиции. Втората половина на деня, ще бъде по-успешна. Въпреки, че е възможна конфронтация с някого, вие ще бъдете достатъчно уверени в себе си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще се чувствате добре, през първата половина на деня. През това време такива качества като смелост, искреност, мечтателност, творческо въображение и индивидуализъм, ще преобладават във вас. През втората половина на деня, активността ви, ще бъде насочена към материалните интереси и някоя специфична необходимост.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, може да е стресиращ ден за вас. Не се отчайвайте, ако нещата не стават, така както искате или са недостижими в първата половина на деня. Близо до вечерта, нещата ще се променят и обстоятелства ще бъдат в голяма степен във ваша полза.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Може да се изкушите от възможност за професионално или социално развитие, което ще ви бъде предложено благодарение на нечие покровителство или любовна връзка. Въпреки че шансовете, ще са наистина високи, не се отпускайте и не позволявайте на никого да ви въвлече, в една история, основана на неприлични принципи.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Зажаднели сте за лукс и красиви естетични предмети, с които да украсите дома си. Днес, ще е по-трудно да останете скромни и да се придържате към разумен план за разходите си. Вашите предпочитания и вкус, ще стават все по-рафинирани и уникални.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Денят обещава неочакван успех и късмет - може лесно да получите това, което искате. Възможно е, да получите интригуващо предложение от чужбина. Това е един добър ден за планиране на образование в чужбина или закупуване на пакет за екскурзия. Може да постигнете много, благодарение на вашата вяра, артистичен талант и общо чувство за естетика и креативност.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Чудесни възможности за вземане на заем или за участие в международен финансов проект се отварят пред вас. На по-скромен план, може да се увеличи заплатата ви, да ви предложат щедър бонус или шефовете , може да имат по-благоприятно отношение към вас.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Конфликт от битов/ семеен характер е възможен в дома ви днес . Все пак, това ще бъде идеалният момент за мирно обсъждане на проблемите, свързани със семейството, дома, предстоящата ваканция или възпитанието на децата.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Финансовата полза от работа с другите, ще бъде значителна, ако не прекалявате с вашата уникалност и устоите пред съмнителните оферти на някого. Днес трябва да бъдете по-внимателни при закупуване на подаръци, приемане на съмнителни проекти, придобиване на компютърни игри или софтуер.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Може да имате много силно усещане, за това от какво се нуждаят хората, които обичате и да бъдете в състояние да подкрепите вашите предположения, в очевидно осезаема материална форма. Бъдете вежливи и наградата ви, ще бъде наистина достойна. Избягвайте контакти и връзки, които изглеждат съмнителни.

Станете почитател на Класа