Дневен хороскоп 14 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Колкото по-бързо пуснете любовта в сърцето си, толкова по-бързо, ще подобрите личния си живот. Този ден е изключително подходящ за предложение за брак, годеж и сватба. С финансовите дела е по-добре, засега да не се заемате. Бъдете доволни от това, което имате, тогава скоро ще получите много повече.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Този ден, ще бъдете зарити със задачи, домакинска работа, семейни и лични проблеми. Опитайте се да направите всичко, без да вдигате излишен шум и да нервничите. Денят също е подходящ за фитнес упражнения, различни видове спорт и креативност. Свобода на действията и творчески полет - това е, което ви трябва.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Важните неща, свършете в ранните сутрешни часове. През деня може да постоянно да се разсейвате от дреболии, така че няма да сте в състояние да се концентрирате върху най-важното. Ако попаднете в непозната компания, дръжте парите в себе си. Извънредна ситуация, може да възникне в областта на любовта, след което рязко ще промените отношението си към партньора.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

За да съхраните енергията си за нови дела, трябва от време на време да се уединявате. Това е единственият начин, по който ще бъдете в състояние да разберете истинското си предназначение и да намерите душевно спокойствие. По въпросите, свързани с пари, бъдете много внимателни. Доверявайте се само на себе си, а не на непознати личности.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Може да откриете нови източници на доходи, ако по-често се вслушвате в интуицията си. По-малко се суетете и се отдавайте на фантазии, така ще бъдете в състояние да постигнете пълно взаимно разбиране с избраника си. Получаването на пари, може да се забави по неизвестни причини. Вечерта е възможно влошаване на самочувствието, така че, по-добре си останете в къщи.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

През този ден, може лесно да попаднете в лапите на мошеници и авантюристи. Финансови операции, е по-добре да правите заедно с компетентно лице. Отлично, ще се развива пътуване в чужбина, но пътуване с кола е по-добре да не планирате. Когато става дума за любов, трябва да слушате сърцето си.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Спешно, ще ви е необходима помощ не само от приятели, но и от роднини. Ако сте започнали мащабен проект, който изисква парични инвестиции, бъдете внимателни при подписване на документи. В любовта, погледнете на себе си от страни и по-малко критикувайте партньора си. Има вероятност за настинки и инфекциозни заболявания.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Може спокойно да водите писмени или устни преговори. Напълно сте подготвени, така че нищо няма да пречи да реализирате плановете си! В разговорите с шефовете, трябва да бъдете тактични, дори ако чуете остри и груби коментари. Не бързайте да започвате връзка с човек, когото познавате от няколко месеца.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Желателно е, да укрепите роднинските си връзките, а не да се заривате с работа. Душевното спокойствие и проблемите на близките си хора, трябва да поставите на първо място. В личният ви живот, са възможни такива неочаквани обрати, които ще ви заставят да промените плановете за следващите шест месеца. Имайте предвид, че само вие, създавате собствената си съдба.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

За да създадете атмосфера на взаимно доверие и добра воля в екипа е необходимо, да обсъдите не само работните моменти, но също така да разговаряте за ежедневието и личните си дела. Денят, ще изисква от вас искреност, щедрост и вдъхновение. Възможно е да спечелите голяма сума пари, която е по-добре да изхарчите веднага, а не да я сложите в сметката си.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Отменете всякакви "интриги и разследвания" по отношение на избраника си. Заемете се най-добре, с това което ще ви донесе добра възвръщаемост. Особено, след като скоро ще ви бъдат необходими пари за почивка и за пътуване в чужбина. С въпроси свързани с недвижимо имущество и личен бизнес, е по-добре да не се занимавате- възможни са парични загуби.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Денят е добре да посветите на семейството, децата и домакинската работа. Опитайте се да спазвате диета, особено ако има проблеми със стомаха. Творческият ви талант, изведнъж може да се разгърне в любимото ви хоби. Вие сами ще се изненадате колко ясно и умело, се справяте с оригинални и предизвикателни задачи.

Станете почитател на Класа