Дневен хороскоп 11 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ако планирате да се забавлявате или почивате, трябва да си осигурите елементарна безопасност. Днес, трябва по-добре да наблюдавате децата си - да ги държите далеч от опасни игри и разходки. Опитайте се, добре да управлявате своите физически и умствени ресурси.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес има вероятност за конфликти с ваши близки или разногласия с родители. Може да има спорове свързани с предпочитания, мнения, навици, намерения и действия. Рискът от борби с вашия съпруг, бизнес партньор или колега, ще ескалира.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

През целия ден, може трудно да се съсредоточвате върху творческите си проекти или ежедневната работа. Разсейващ и досаден фактор, може да бъде необходимостта да се социализирате, говорите или учите. Кратките пътувания, деловите задачи и професионалните контакти могат да отнемат много от енергията ви.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

През деня може да сте раздразнителни, прекалено упорити, непреклонни, груби и агресивни. Възможно е тези качества, да бъдат провокирани от материалните дела, например: лоша покупка, неотложни разходи, финансови загуби и имуществени претенции от вашите партньори или близки.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Талантите ви в областта на посредничеството и търговията, ще са по-изразени днес. Опитайте се да запазите вашия чар, стремеж да бъде универсални и доброто си самообладание и контрол, в противен случай, въпреки вашите добродетели, може да загубите хладнокръвието си и да се представите в лоша светлина.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Мислите ви основно, ще бъдат насочени към материалната страна на живота (практични въпроси, финансови сделки, покупки и продажби). Преди да разглеждате естетичната страна на определено начинание, първо трябва да помислите за финансовите последствия.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

През целия ден вероятността от стар конфликт, да се разгори с нова сила остава висока. Възможно е истинската причина за разногласията и раздорите, да бъде свързана с материална собственост или пари. Може да получите болезнен отговор и възможни повреди в далечно бъдеще, отколкото от сегашните си грешки и пропуски.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Бъдете учтиви и сдържани при стартирането на проект или започване на важен разговор. Ако не сте сигурни за истинската стойност и жизненост на ваш проект, по-добре го отложете. В противен случай, нещата могат да се влошат и по-рано, отколкото си мислите.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Взаимодействието с другите хора, няма да бъде гладко за вас днес. Възможни са спорове, финансови загуби и разногласия. Напрежението може да има отрицателно въздействие и върху вашето здраве. Това не е най-доброто време, за укрепване на социални връзки и контакти.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Когато общувате с другите, може да се сблъскате с измама, маниерност, липса на гъвкавост и хитрост. Материалния интерес, може забележимо да наелектризира ситуацията. Финансов проблем, може да всее известно напрежение в отношенията между вас и ваши бизнес партньори, съпруг, колеги или клиенти.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Може да се наложи да свършите един куп малки задачи или натовареността ви да стане по-интензивна и стресираща. Празното философстване, няма да помогне. Ще трябва да положите повече усилия, за да разберете по-добре материално - практичната страна на който и да е проблем.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Отложете всички финансови транзакции, работа по данъчни въпроси и обсъждане на съществени проблеми във вашето партньорство или брак. Стойте далеч от парични транзакции. Не отваряйте никакви нови банкови сметки.

Станете почитател на Класа