Дневен хороскоп 10 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Не трябва да се отдавате на емоциите си. В противен случай, ще затънете в разочарования и огорчения, а от душевното ви равновесие, ще остане само спомен. Денят не е добър за нови романтични запознанства. Малко е вероятно, те да доведат до сериозни и надеждни отношения. И за в бъдеще - пазете в тайна личния си живот.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Препоръчително е да осъществявате контакти с бизнес партньори, само след като внимателно, си направите план за идния месец. Наложително е, да си платите кредитите и дълговете към приятели. Колкото по-положително гледате на ситуацията в любовта, толкова по-положителна тя ще ви изглежда. Въпреки че, да се отдавате на илюзии не се препоръчва.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Минималния риск, ще бъде само от полза, така че може да го използвате в работата си и в решаване на финансови проблеми. Избягвайте пътуване на дълги разстояния с автомобил – възможни са аварии. Вечерта, може да се сблъскате с минали грешки, така че бъдете търпеливи и спокойно обсъдете ситуацията с близките си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

За да се предпазите от загуба и несгоди, днес трябва да сте много активни. Важно е, да спазвате елементарен режим на почивка, иначе сериозно ще подкопаете здравето си. Денят предразполага, за реализация на най-дръзките ви желания в личния живот. Особено, ако сте подготвили всички предпоставки за тяхното изпълнение.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес ще получите признание за професионализма си, от страна на колегите. Толкова ревностно ще се заемете с работата си, че до вечерта, ще си преизпълните плана. В любовта, трябва да държите емоциите под контрол, в противен случай неоправданата ревност, може да развали отношенията ви с любимия. А любовта, се изгражда с доверие - не забравяйте това!

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви труден ден, когато около вас, ще има непрекъснати оплаквания, критики и дори агресивни атаки от ваша страна. Като цяло, равновесие няма да е излишно, така че бъдете внимателни. По-късно следобед, ви очакват добри новини – възможно е да получите пари за добре свършена работа преди време.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва да започнете да мислите по по-оригинален начин, доколкото е възможно. Имайте предвид, че от днешните ви решения и ще зависи развитието на вашата кариера през следващата година. От любовни преживявания, е по-добре да се въздържате. Особено, ако от дълго време сте привлечени от лице, с което нямате общи интереси.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Хазартът и рискът, може сериозно да нарушат финансовото ви положение. Дори не се утешавайте с факта, че може да се спрете навреме. По-добре се заемете с нещо хубаво, например, завържете романтично запознанство. Денят обещава много емоции и впечатления, ако покажете най-добрите си качества на любимия.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Добър ден за тези, които са решили да пазаруват и да сменят имиджа си. Днес, може да си вземете нещо с отстъпка, както и да се появите пред близките си с нов и стилен външен вид. За финансови транзакции и инвестиции, не е най-доброто време, но да си купите пакет от туристическа агенция за предстоящите празници е добре. Особено, ако вече сте решили къде да отидете.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Във всякакви трудни ситуации, смело търсете помощ от приятели. Особено, ако вие, също сте им давали поддръжка в трудни моменти. От романтичното ви настроение, няма да остане и следа, когато научите някой новини за избраника си. Не прибързвайте, а внимателно разгледайте всички аспекти на ситуацията.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва да разширите връзките си, за да постигнете успех и признание. Вие сте пълни с ентусиазъм и енергия, така че не се предавайте пред трудните задачи. Във финансите имате нужда от строги икономии, а пътуване на дълги разстояния е по-добре отмените. Ако вечерта помислите в самота, ще откриете много интересни неща.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Ако днес, се занимавате с някои спешен и важен въпрос, може да разчитате на успех и печалба. Просто свършете работата сутринта, а не следобед. В психологичен план деня е труден, така че избягвайте раздразнителността, агресивността и безпричинните обиди. Опитайте се да проникнете в скрития смисъл на всичко, което се случва.

 

Станете почитател на Класа