Дневен хороскоп 9 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес, ще сте готови да дадете всичко, за нов проект или любовно приключение. Но съветът е, първо да си дадете кратка почивка и да погледнете по алтернативен начин към новите перспективи –вижте ги от по-практичен ъгъл, отколкото романтичен. Подробностите и нюансите, които ще откриете, ще се окажат много полезни и информативни.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Правилният баланс между личните ви навици и нуждите на партньора, ще бъде ключов за днес. Трябва да внимавате за капани, които е по-добре да избягвате, ако ви е грижа, за текущите ви отношения. Може да завидите, на нечий талант, успех, атрактивност, власт, богатство и обществено положение.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Бъдещето на вашето дете, творчески проект, семейството, любовна връзка или планирано пътуване, може да не изглеждат по-начина които искате, но това не означава, че това е постоянна тенденция. Съвет за днес е – живейте сега и не правете мащабни планове.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес професионален или някакъв друг дълг, ще ви напомни за себе си. Дори малките официални отговорности може да ви разстроят, ако ви отнемат времето, което бихте предпочели да прекарате с вашето семейство, родители или за подобрения в дома. Ако сте природени кариеристи, ще трябва да снижите амбициите си и да отстъпите на някой друг.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Увеличаването на богатството, разширяване на ваш талант, бизнес проект или перспектива, може да се окаже, не толкова лесна задача, ако все още се боите от някои детайли, които са ви наплашили в миналото. Може да се спънете в дреболии, на които дори не си струва да обръщате внимание.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес е препоръчително, да обърнете поглед към практичната страна на живота. Перспективите ви в живота или материалното благополучие, ще бъдат тествани за практичност. Не бъдете арогантни, обърнете повече внимание на комуникациите или на нюансите на задачите, които извършвате.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Без значение колко искате да се потопите в творческа работа, приключения, романтика и вълнения, ще трябва да си спомните за преките си отговорности. За да не ви бъде толкова скучно, трябва да се опитате да намерите правилният баланс между творческите идеи и светската рутинна, но това може да изисква огромно усилие от вас, за да поддържате този баланс.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Традиционният отдих и познатите начини да се радвате на живота, може да са ви скучни днес, в сравнение с новите възможности. Въпреки това, може да се възползва от стандартните методи, ако погледнете по нетрадиционно на тях. Може да бъдете, доста амбициозни през този период.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Ситуацията в дома ви, може да престане да ви удовлетворява. Днес ще имате стимул, да разширите жизненото си пространство. Може да ви хрумнат идеи за преместване или закупуване на нов недвижим имот. Възможно е да има и размествания в семейството.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да привикнете към радостите в живота постепенно, за да избегнете драстични противоречия. Започнете с малките неща, които винаги са от значение и винаги ще ги има. В този ден, може да бъдете по-заинтересовани, към следдипломно обучение и професионално развитие.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес може да се сблъскате с някои препятствия на пътя си, свързани с чужда държава, град или да имате затруднения в контактите с хора от далече или ярки личности. Възможно е, някои поведенчески нюанси на ваш колега, познат или сътрудник, да ви разочароват.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес не прибягвайте до някакви сложни финансови трикове. В края на краищата, не само вие се излагате на риск от загуба, но и хората около вас. По-добре е, да се въздържате от сделки с пари или някакви уникални финансови инициативи. Стартирането на виртуален проект, също не е желателно.

Станете почитател на Класа