Стюардеси изплашиха и ужасиха всички в мрежата

Потребител в интернет с псевдонима Inglor публикува в социалната мрежа кратка история, която му се случи в Сочи. През уикенда (29 и 30 септември), мъжът пристигнал в курорта, за да посети състезание от календара на Формула 1. По време на разходка из пит-лейна (част от пистата, на която се намират терена на отборите, участващи в състезанието), той фотографирал мило изглеждащи и усмихващи се стюардеси от Emirates Airlines. Сравнително отдалеч сниманите стюардеси не привличат с нещо особено вниманието, освен с положителното си отношение, но при приближаването на фотографиите се оказва, че усмивката на една от тях сковава в ужас и страх хората, които я видят.

 

 

Хилядите коментиращи в мрежата видяното, вече са започнали да обсъждат на кой зъл герой от филмите им напомня най-много.

 

 

На пръв поглед мъжът, посетил състезанието във Формула 1, не е открил нищо необичайно. Но когато мъжът прегледал снимките вечерта, решил да увеличи леко една от тях, за да види по-добре момичетата. И след това здраво се стреснал и уплашил.

 

 

Мъжът добавя, че целта му не е да се подиграва на момичето, той просто искал да сподели тази своя история. "Не искам да обиждам момичето, може би тя просто се е престарала с усмивката, това е най-вероятно професионална деформация", казва той.

 

 

Към публикацията си той е прикачил още една фотография със стюардесите, която също предизвика всеобщо внимание от потребителите в мрежата. Те веднага отбелязаха в коментарите си, че усмивката на същата стюардеса на тази снимка е не по-малко епична от предишната.

 

 

Някои от тях даже направиха и фотошоп. Интересът към стюардесата явно се оказа толкова голям, че някои коментиращи проведоха собственото си малко разследване и откриха момичето в социалните мрежи. Казва се Анна и изглежда страхотно на други снимки.

Станете почитател на Класа