Брутално отмъщение

Побесняла от унижение жена развали футболен мач, като нахлу на терена и започна да дърпа и удря един от играчите, пред втрещените погледи на съотборници и съперници. Реферът реагира най-адекватно при неочакваното нахлуване, като изсвири и прекъсна срещата, докато трае разчистването на сметки.

Действието се развива на мач в Шонгин, Китай. Оказа се, че нахлулата на терена жена е любовница на футболиста, разбрала твърде късно и то от други източници, че гаджето й си има съпруга.

 

Гузният прелюбодеец опита да се измъкне, докато прелъстената жена дърпаше червената му фланелка и го налагаше по главата, крещейки: "Ти си женен и пак продължаваш да хойкаш? Питам те: "Женен ли си?" На жена ти може да не й пука, но не и на мен: женен ли си или не? Защо ми причини това? Лесна ли ти изглеждам?"

В края на клипа някои от съотборниците му неуспешно опитаха да го отърват от побеснялата му любовница. Не е ясно как е завършило разчистването на сметки, което се оказа нещо много по-сериозно от обикновено фенско нахлуване на футболен мач.

 

 

Станете почитател на Класа