Дневен хороскоп 1 октомври

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Добре е, да се върнете към стари идеи и планове, които отдавна и незаслужено сте забравили. Ако имате желание да заемете топло място под слънцето, тогава самите вие трябва да блестите. Успешно ще се развиват въпроси, свързани с наследство, продажба на апартамент или ремонт на автомобил. Основното е, не обръщайте внимание на превратностите на съдбата.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Не само ще се отличите в работата, но и ще получите достойна награда. Толкова дълго сте се стремили към това и сега ще получите заслужено уважение и похвала. В личния живот, обаче, всичко е затихнало. Но вие самите знаете, че е невъзможно да се принудите някого да ви обича.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Не трябва да оставяте дори малките проблеми за по-късно. В противен случай, те ще се превърнат в огромни и да се справите с тях няма да е лесно. Възможно е романтично запознанство с чужденец или възобновяване на отношенията със стар партньор. Всичко ще бъде така, както вие решите. Само не забравяйте, да следите за здравето си.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви апатия и разочарование, след непосредствен разговор с любимия. Ако връзката ви се е изчерпала, не се мъчете. Един добър ден за активни игри, нови задачи и подписване на документи. На някой от вас, ще провърви в игрите, а други ще имат късмет, да се отправят на пътешествие.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Не е желателно да бъдете максиалисти, особено ако се отнася до основната ви работа. Въведете креативни жилки в проектите си, така те ще се различават коренно от задачите на другите служители. Вечерта, разговор с любимия, може да доведе до скандал. Търпение и отново - търпение.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очакват ви големи парични постъпления, които ще ви бъдат много нужни. Вие определено сте се надявали на такъв подарък от съдбата. На работното място е необходимо да слушате по-опитните и възрастни служители. Дори ако здравето ви е добро, това не означава, че може да злоупотребявате с него.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Подарък от близък приятел, още рано сутринта ще ви даде възможност да погледнете на света с щастливи очи. Дори и да не сте романтични по природа, опитайте се, да сте чувствени и сантиментални поне днес. Само във финансовата сфера, не бъдете разсеяни . В противен случай, всички пари, ще “отплават" в друга посока.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Търсете хора с еднакъв начин на мислене, в работата си. Отборният дух и усърдието, ще помогнат да постигнете победа и да укрепите материалното си положение. Основното нещо е, да не се възгордявате с позицията си в колектива. Вечерта е чудесна, за лудо влюбените. Не само ще получите подарък, но възможно и предложение за брак.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Може да работите у дома, така няма да има нужда да ставате рано сутринта. Кореспонденцията в интернет и виртуалните разговори с бизнес партньори, ще бъдат много по-ефективни от обичайните визуални срещи. Възможен е успех при операции с недвижими имоти и до вечерта да получите кръгла сума по сметката си.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Намалете хиперактивността си, така че да може спокойно и разумно да подходите към възникналите проблеми. Близките ви, често ще се обръщат към вас за съвет, затова не им отказвайте. Прекрасен ден за хармонизиране на взаимоотношенията, общуване с деца и разходка сред природата. Само бъдете изключително внимателни по пътя.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Авторитета ви, ще бъде подложен на атака, но външният ви образ, ще омагьосва хората около вас. Ако не се скъпите за подаръци, лесно може да постигнете това, което искате. Благоприятен ден за бизнес, пътешествия и романтични запознанства. Напълно ще забравите, за болестите и проблемите си.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Организирайте съвместно пътуване с любимия, в избран град. Само така, ще може да поставите всичко по местата и да проверите чувствата на избраника си. Тези, които постоянно са на компютъра, трябва да правят гимнастика за гръбначния стълб. А вечера прекарайте известно време, в общуване с приятели.

Станете почитател на Класа