Дневен хороскоп 30 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва реалистично да гледате на всичко, с което се сблъскате. Дори ако ви изглежда, че съдбата ви е тежка, не се притеснявайте и не се обиждайте. През деня, ще получи интересно предложение за работата, което не бива да отказвате. В края на краищата, новият проект, ще ви донесе прилична печалба.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Възможен е невероятен късмет в професионалната сфера, ако навреме поискате помощ от влиятелни хора. Разбира се, вие ще искате да постигнете всичко сами, но днес не се съпротивлявайте на факта, че всичко идва само при вас. В областта на финансите, е криза и неразбираема ситуация, но не взимайте пари на заем дори от приятели.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да правите компромис, не само на себе си, но и на околните. Всеки знае, че сте много принципни, но това не се отнася до отношенията с близките. Също трябва да бъдете бдителни по пътя, особено ако наскоро сте получили книжка. Възможни са аварийни ситуации.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Не трябва да криете нищо от човека, в когото сте дълбоко влюбени. Ако хитрувате и лъжете, скоро ще загубите всичко, към което толкова дълго сте се стремили. Добър ден за тези, които мечтаят да променят професията си. За здравето е необходимо да се пoгрижите, по-често следете кръвното и да не се натоварвайте физически.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да сте по-уверени в способностите си. Вие сте талантливи - това е безспорно, но го докажете на практика. От страна на близък приятел е възможна измама, така че, се опитайте да се предпазите. Късмет в любовта, очаква необвързаните. Основното нещо е, дръжте очите си отворени и не стойте у дома.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Внимавайте да не очерните репутацията си. Как да го направите? Избягвайте авантюри, приключения, не рискувайте и плетете интриги. Фокусирайте се върху работата, така ще избегнете много проблеми. Също трябва да следите за диетата и не злоупотребявайте с алкохол. В противен случай, здравословното ви състояние до вечерта ще се влоши.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Очаква ви, някакво тъжно разобличение, затова от рано се запасете с търпение. Един обичан човек, ще ви осъди не само за предателство, но и за егоистични намерения към него. Естествено, това поведение, ще ви възмути до краен предел. Опитайте се да бъдете сдържани в думите, в противен случай само ще влошите ситуацията.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Трябва постоянно да си повтаряте "аз мога всичко" и да не се съмнявате в своите способности. Чувството за хумор, което имате е отлично, така че го прилагайте, докато говорите с приятели и близки. В работата си, ще покажете такава сила и опит, че ще изненадате дори шефа.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не се отказвайте от предложения с търговски характер. Особено, ако наскоро сте започнали бизнес и все още не сте събрали екип от хора с подобни цели. Вечерта ви чака неочаквана изненада от стар приятел или посещение на ресторант. Ще трябва да се погрижите за гардероба си и да промените предварително вашият имидж.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Помислете за кариерното си развитие, излезте от зоната си на комфорт и се срещнете с подходящите хора. Ако седите на едно място, има шанс да останете без перспективи. Що се отнася до финансовата сфера, не трябва да се притеснявате. Или сте получили наследство или сте спестили пари ... Накратко, няма да останете без нищо.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Шефовете, ще забележат вашата упорита работа, така че ви очаква премия. В личния живот, също ще ви върви. Човек, който отдавна харесвате, ще ви покани на среща. В компанията на приятелите, също ще бъдете много популярни - някой ще ви поиска съвет, а на други ще трябва да помогнете.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Не е препоръчително да подчинявате и потискате, волята на партньора си. В противен случай ще бъдете отхвърлени. Необходимо е да правите отстъпки по-често, дори ако вътрешно се противопоставяте. Ако в отношенията с колегите, бъдете критични и несговорчиви, това което, ще постигнете, ще е пълна самота.

Станете почитател на Класа