Дневен хороскоп 26 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Един добре организиран проект, ще върви добре и без ваше участие. Денят е благоприятен за промяна на заобикалящата ви среда, за обогатяване на знанията, изучаване на предпочитанията на другите, разширяване на вижданията ви за света и съсредоточаване върху личния живот.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Материалната страна на съществуването ви, не представлява особен проблем за вас. Вашите таланти и умения са търсени и днес може да генерирате приличен доход. Също, днес ще бъде лесно да получите помощ от приятели или родителите си.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Прямотата, няма да ви донесе резултата, който търсите днес. Успех, ще имат само тези, които знаят как да се приспособят бързо към настоящите обстоятелства. Не започвайте каквито и да било лични проекти, важни дискусии и делови разговори.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, ще бъдете по-чувствителни и може да жадувате, за неочаквани емоционални преживявания. Емоциите, които чувствате може да ви изненадат. Отношенията с вашите нови приятели, може изведнъж да станат с почти интимен характер, докато отношенията с вашите близки могат да преминат към отчуждение и безразличие.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Опитайте се да внедрите, нестандартни елементи в ежедневната си работа. Може би, ще се насладите повече на работата с хора, с които мислите еднакво. Днес е добър ден за спонтанни краткосрочни експерименти, но очевидно неблагоприятен, за крайни недвусмислени заключения.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес е ден, за неочаквани фантазии: творчески, интимни и рутинни. Може да се заинтересувате от нов екстремален спорт. Ако се занимавате с наука, техника и електроника, може да ви хрумне нетрадиционна идея, която да има лек аромат на гениалност или лудост.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

През целия ден може да се чувствате нервни и притеснени. Препоръчително е, за да може да се справите с всяка задача, да бъдете усърдни, фокусирани и прилежно да съблюдавате правилата и инструкциите. Бъдете по-консервативни, когато става въпрос за експерименти, в шофирането или работата с уреди и машини.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Макар, че сте надеждни и предсказуеми, днес може да разбиете надеждите и очакванията на някого, като покажете някаква степен на безотговорност, непоследователност и безгрижие. Може да се разочаровате от новите си познати или да започнете да съжалявате, за някои наскоро направен благороден жест или ход, който е засягал личния ви живот.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес със сигурност ще чувствате желание, да направите вашето съществуване по-вълнуващо. Може да поискате да промените професията, целите и ежедневието си. Може също, докато обновявате имиджа си, да отстъпите от собствените си правила.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Забавленията, ще са на заден план днес. Материалните притеснения, приходите и разходите, ще са все по-малко важни, от необходимостта, да се научите на организация и отговорност. Днес , трябва да правите това, което сте обещали на партньорите си и да се придържате към общия план.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Деня, ще бъде успешен, ако се стегнете и се откажете от глезещите удоволствия за тялото ви . Тези които са решили да изчакат бурята на топло място зад гърба на партньора си, ще открият, че такава защита от сътресенията в живота, не е толкова евтина.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Общителността и неортодоксалния начин на мислене, ще бъдат удобни днес, във всяка ситуация. Има вероятност от неприятности, но те едва ли ще бъдат дългосрочни и изтощителни. В този период, следва да съчетавате творческата си изобретателност с кураж, отзивчивост и изобретателност.

Станете почитател на Класа