Дневен хороскоп 25 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Толкова ще сте заети с домакинска работа, че дори ще забравите за основната си работа и решаването на важни проблеми.Заради ситуация в семейството, може внезапно да отмените пътуване и дори да преместите датата на планирана отпуска. Стойте далеч от тези, на които нямате доверие и познавате само от няколко седмици.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви един слънчев ден, ако сами не предизвикате облаци в ясното небе. Възможни са грешки в изчисленията и финансовите ви документи, така че бъдете внимателни. Проявете повече съчувствие към онези, които очакват моралната ви подкрепа. Ще трябва да се разкъсвате между семейството и работата и това може да създаде много неудобства и безпокойство.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Възможно е неочаквано запознанство, което ще промени коренно живота ви и утвърдените ви възгледи за много неща. Ще се появи и друг източник на доходи, но разумната икономия няма да е излишна. На пътя, трябва да сте изключително внимателни, както като пешеходци, така и като шофьори. Възможни са аварии и глоби.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Във всичко, с което се сблъсквате, виждайте само доброто. Особено сега, когато има всички предпоставки, да изградите отново живота си и да го направите по-щастлив. Доходите ви може да се разклатят, ако започнете да спестявате за "черни дни". По-добре, обърнете внимание на здравето си, както и изключете дългите пътувания.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще имате среща с човек, от който ще зависи бъдещата ви кариера. С роднини са възможни конфликти по битови проблеми. Всяко решение в този ден, трябва да вземате, сами, отчитайки своите интереси. В противен случай, ще бъдете манипулирани от хората около вас.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не се препоръчва днес, да разчитате само на късмета си, в противен случай ще загубите много. В работата ви, ще се появят интересни перспективи, а шефовете ще ви възложат отговорна и добре платена работа. За рискове във финансовата сфера, сега не е време. Трябва да покажете уважение към тези, които са по-стари и по-опитни.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес е важно да не бързате и да бъдете търпеливи. Не забравяйте, че с постоянство, ще постигнете много в кариерата. В паричните въпроси, ще се нуждаете от точно изчисление и практичност, а в любовта, напротив, станете по-меки и открити. Прекомерната активност и невнимание може да ви навредят, както у дома, така и на пътя.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес бъдете тихи и сдържани. Съществува риск от нараняване, така че бъдете внимателни. За решаването на финансовите проблеми, ще помогне близък приятел, затова няма смисъл да ги решавате сами. “Колкото по-бавно и стабилно вървиш – толкова по-далеч ще стигнеш!”Тази поговорка, трябва да ръководи личния ви живот, за да не правите грешки.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще бъдете откровено мързеливи, ако става дума за домакинската или основната ви работа. В този случай, е по-добре да изберете да отидете сред природата или на разходка. Правните въпроси, ще бъдат решени успешно в следобедните часове, така че по-рано, е безсмислено да се занимавате с тях. В любовта, ви чакат, както сълзи от радост, така и от разочарования.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

По-добре се грижете за хората, които обичате и не бъдете егоисти. Денят е добър за големи покупки, за срещи и забавление. Основното което трябва да помните е, да спазвате мярка във всичко! В личния живот в никакъв случай не бъдете безразлични към избраника си. В момента, това ще е по-зле, дори от скандали и обиди.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Не си поставяйте непостижими цели, тъй като след това, чувството на неудовлетвореност и разочарование, ще е неизбежно. Постоянните спорове с колегите, няма да доведат до добри резултати, така че се опитайте да решите всичко мирно и не на висок глас. Денят е добър за пълноценна почивка, особено ако отдавна мечтаете за това.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Анализирайте какво се случва, така че да не обвинявате другите за проблемите след това. Добре ще преминат, срещи, преговори и подписване на договори. Времето, ще се отрази на емоциите ви и е възможно да планирате романтична среща. Но не избързвайте и не насилвайте събитията.

Станете почитател на Класа