Дневен хороскоп 20 септември

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес не си правете експерименти с начина си на хранене. Изключете екзотичните ястия и суровата храна. Близък приятел, ще ви подскаже "печеливша сфера", така че няма да имате проблеми с парите. За да подсилите имунитета си, е полезно не само да спортувате, но и си почивайте добре.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес трябва да положите малко усилия, за да получите това, което искате. Един добър ден за творчество, пътувания и срещи. Лесно може да спечелите благосклонността на нови хора, така че до вечерта планирайте бъдещето си. Ако здравето ви притеснява, трябва превантивно да се консултирате с лекар.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Очаква ви, рязък напредък в кариерата. Просто не забравяйте да благодарите на тези, които ви помагат - с думи и пари. Експериментите в семейния живот ще бъдат от полза, особено ако вие и вашият съпруг отдавна мечтаете за разнообразие. Във финансите, трябва да изключите авантюрите и да пестите натрупаните средства.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Ще ви е нужна подкрепата на влиятелни хора. Ако решите да откриете бизнес или да инвестирате пари в продукт, внимателно помислете. Следобед може да се случи изненадваща среща, която ще ви принуди да промените плановете си. В любовта, се чувствате като цар/царица, но не прекалявайте със заповедите.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

В колектива не въвеждайте нови методи и начини на работа, които не устройват колегите ви. Първо се консултирайте с всички, както и с шефа, а след това преминете към новите неща. Активността, ще ви помогне да постигнете това което искате в личния живот. Не се колебайте да покажете любовта си на човек, който отдавна харесвате. Възможно е, това да е вашата съдба!

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Може да се предпазите от много неприятности, ако се ориентирате към почивка и общуване с приятни хора. Направете малък празник за душата си, позвънете на приятели или организирайте екскурзия сред природата. Ако запълните живота си, не само със смисъл, но и с лекота, ще почувствате безпрецедентна радост от живота.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Днес гледайте по-малко настрани и повече под краката си. Възможно е не само да намерите пари, но и да вземете важно решение по отношение на работата си. Сега трябва да мислите обективно, за да избегнете кавги с близки хора. Ако нещо в личният ви бизнес се обърка, обърнете се към опитни адвокати за съвет.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес подозрително ще гледате дори и на обичайните неща в живота. Опитайте се, да не сте твърде мнителни, в противен случай ще влезете в задънена улица. Общуването с нови хора, ще ви доведе до мъдри решения. Вечерта, ви очаква неочаквана печалба. Похарчете парите не за лични нужди, а за подаръци за близките.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Доверявайте се, повече на приятели, а не на непознати. Разбира се, вие сте опитни в подобни ситуации, но днес опитът и знанието ще бъдат безсилни. Страхотен ден за преместване на друга работа, учение и усвояване на нови методи в професията. В семейството трябва да защитавате вашето мнение, в противен случай ще останете на същите безнадеждни и ниски позиции.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Благоприятен ден за тези, които търсят своята "втора половинка". Възможна е интересна среща , която ще промени личния ви живот. Основното е, да сте практични и да не преследвате идеали. В работата, ще се осланяте на дългогодишния си опит, но с финансите трябва да сте по-внимателни. Не давайте пари на заем, на хора, които познавате твърде малко.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очакват ви, не само романтични, но и полезни запознанства. Ще научите много от човек, с когото работите. Денят не е добър за продажба на имот и посещения на многолюдни места. По отношение на здравето, по-добре използвайте народни методи за лечение и само ако имате спешна нужда се консултирайте с лекар.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва по-малко да говорите и повече да действате. Особено ако наскоро сте получили нова работа. Приложете на практика знанията си, това ще помогне за придвижването ви напред. В личния живот, слушайте съветите на по-възрастни роднини. Също се съсредоточете върху здравословния начин на живот - спорт, хранене и позитивизъм.

Станете почитател на Класа