Сексапилната Даниел реши да...

22-годишна студентка разкри, че се надява да направи поне 750 000 паунда от продажбата на девствеността си онлайн на участника, който предложи най-много, въпреки че е "много срамежлива" и никога не е била на среща.

 

 

Даниел Брене от Бразилия била принудена да предприеме изключителни мерки за справяне с нарастващите си дългове, след като прочела за други момичета, които са направили същото и иска да си купи дом за майка си и сестра си и да изплати студентския си заем.

 

 

Макар да е напълно уверена, че е взела правилното решение, Даниел - която крие лицето си, за да защити семейството си, казва: "Малко съм притеснена и съм нервна за това, как ще потръгнат нещата, в края на краищата това е моят първи път.

 

 

Надявам се победителят да е любезен и учтив човек, джентълмен.

 

 

От създаването на уебсайта си през юни, Даниел получи две сериозни поръчки, като най-високата е за 220 000 паунда. Тя се надява да привлече оферта от 750 000 паунда. "Търгът е нещо, за което си мислех от няколко месеца, направих много проучвания и приемам всичко много сериозно. "Очаквам да достигна 750 000 паунда. Това би било най-доброто нещо, което може да ми се случи. Нека видим как ще мине търгът. За деня на срещата ще имам бодигард. Сигурността е много важна за мен и вземам всички необходими предпазни мерки за това," казва Дание.

Станете почитател на Класа