Секси сестрите Пери са....

Близнаците са еднакви само по външност, а характерите им са съвсем различни. Но не е така с всички. Някои дори си избират еднакъв жизнен път, което е голяма рядкост. Как да не ти писне от човек, който виждаш буквално денонощно? На този въпрос отговарят близначките от Бирмингам Ана и Лаура Пери. Британските близначки Ана и Лаура Пери не са искали да се разделят след завършването на училище.

 

 

 

 

Очарователните момичета решили да извървят пътя на живота заедно. При това години по-късно те въобще не съжаляват за своето решение. Сестрите имат еднакви предпочитания що се отнася до храна, дрехи и автомобили. Професията си също избрали заедно. В момента те работят като стюардеси за авиокомпанията Virgin Atlantic. Това обаче им се сторило малко, затова те понякога молят своите колеги да си сменят смените с тях, за да може дори да летят заедно. Със своята поява на борда те винаги вкарват в ступор всичките пътници, които си мислят, че виждат двойно. И това се случва въпреки малките разлики във външността на сестрите-близначки.

 

 

 

 

"Рядко правим нещо една без друга. Дори когато си търсихме работа във Virgin Atlantic, веднага им казахме: ако не вземете едната от нас, то ние ще си тръгнем и двете. Да работим във въздуха бе наша мечта. Ние сме радостни, че успяхме да я осъществим", споделят сестрите Пери.

 

 

 

 

На момичетата въобще не им писва да са заедно по 24 часа в денонощието седем дни в седмицата. На тях им харесва да пътуват и да разглеждат местните забележителности. Любимо тяхно място е градът Сан Франциско. Почти всеки уикенд те прекарват там.

 

 

 

 

 

"Аз и Лаура сме като почти един и същ човек. На нас ни харесва, когато ни обръщат внимание. Още от детство майка ни обличаше еднакво. Тези навици така си и останаха.

 

 

 

 

Не си представям какъв би бил моя живот без сестра ми", казва Ана. Сестрите са си направили и обща страница в социалните мрежи, за да разказват в нея за своя живот. Там близначките Пери споделят със своите последователи свои снимки от пътешествията си.

Станете почитател на Класа