Дневен хороскоп 11 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес напълно ще забравите, какво сте говорили за половинката си преди ден. И това не е в резултат на проблеми с паметта, а на достойна работа върху себе си. И занапред, ще продължите да бъдете възможно по-отстъпчиви и лоялни. Парите, които чакате, ще пристигнат навреме и в прилично количество. Ще може да се разходите из магазините, да купите подаръци и да се похвалите с нов и стилен образ.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Възможна е конкуренция в бизнеса, която ще ви помогне да се утвърдите. Както се казва, няма зло, без добро. Психологическа подкрепа, няма да ви е излишна. Но тя ще дойде неочаквано, от човек, който не ви е обръщал внимание преди. Ако уважите мнението на близките си, ще може да неутрализирате битовите конфликти.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Главата ви, ще се замая от притока на емоции и нови впечатления. Оказва се, че любовта ще ви окрили, но вие не вярвахте. Възможно е, да се срещнете с бивш възлюбен. Е, тук разчитайте повече на разума, а не на физиологичното желание. За диетата ви, ще са полезни хранителни продукти с високи нива на фибри и калций.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Опитайте се, да изживеете този ден без конфликти. В противен случай, спомените за него ще ви преследват дълго време. Желателно е, да отидете някъде сред природата, близо до река или езеро. В материалната сфера се очакват добри промени. Ще получите достатъчно пари, за да ви стигнат за всичко - храна, облекло и пътуване до морето.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Днес, не е желателно да плувате по-течението. В противен случай, денят ще бъде изпълнен с неуспехи и проблеми. Плувайте с последни сили, дори ако обстоятелствата започват да ви "давят". Усилията ви в любовта ще отидат на вятъра, ако кажете на избраника си, цялата истина в очите. Стотици пъти мислите, преди да си отворите устата.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да бъдете много разумни, за да не се обвинявате по-късно, за това, което ще се случи в личния ви живот. По-добре премълчете, отколкото да решите да направите нещо кардинално. Финансовите въпроси, откровено ще ви радват. Очаква се да получите премия, за добре свършена работа. Денят е отличен за посещение на фитнеса и плаж.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Необходимо е, да се отървете от всичко излишно и безполезно. Ако наистина сте уморени от работата, потърсете нещо ново. Между другото, днес е подходящ ден за уволнение, обучение и посещение на курсове. В семейния живот, има много катаклизми, от които може да се отървете, само чрез мирни преговори.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Възможно е неочаквано да се влюбите, което ще промени живота ви. Просто не бъдете твърде недостъпни, в противен случай избраникът ви, ще счита това за безразличие. Най-краткият път към успех в работата, вече е във вашите мислите? Тогава го приложете на практика. Днес има шанс, да направите пробив в кариерата, а също и да получите бонус за труда си.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Често ще се обръщате към вътрешния си глас, за да избегнете грешките. Само не се увличайте от такава "помощ", в противен случай, ще спрете да мислите и действате самостоятелно. Играта на думи в любовта няма да доведе до взаимност, но романтичните трикове, ще са много ефективни. Вечерта, чакайте новини.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да бъдете по-отговорни и приятелски настроени в колектива. Особено ако шефовете, ви поверят важен проект. Работете повече и мислете по-малко за заплатата и премията. Нека приоритет ви бъде кариерното развитие. Семейните ще бъдат, на върха на блаженството и щастието. Е, защо да не изкарате втори "меден месец".

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес ще бъдете необичайно уязвими и обидчиви. Дори шефовете ще забележат, че не сте в настроение. По-малко внимание обръщайте на външни критики, а най-добре, се заемете със самообучение. Добре е да учите чужди езици, да подобрите уменията си или се заемете с нещо което ви харесва. От пътуване е по-добре да се откажете.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Препоръчва се, да правите компромиси на избраника си. Нека те да бъдат малки, но ще позволят на вашата двойка да остане на повърхността. Внимателно работете с електрически уреди и се откажете от екстремни прояви, днес са противопоказни натоварванията на сърцето и гръбначния стълб. Така че спортните занимания и работа на вилата са изключени.

Станете почитател на Класа