Ах, тези немирни ръце!

32-годишната руска супермоделка не обича да говори за личния си живот и взаимоотношенията си с актьора Брадли Купър, с когото тя се среща вече три години. Понякога обаче папараците успяват да уловят пикантни моменти от живота на влюбените. Моделката, заедно със звездното си гадже отидоха на почивка в Позитано, Италия.

 

 

Там двойката явно е решила да се отпусне малко и демонстрираха ласки и нежност един към друг. В един от най-интересните моменти Ирина е в розов бански като ръката й се плъзва по задните части на актьора и ги оценява за еластичност. Тази маневра предизвика доволни усмивки по лицата на двамата.

 

 

А 43-годишният й приятел я награди с масаж. Моделката в този момент е в бански костюм, привличащ вниманието с леопардовите си шарки. Тя се е настанила удобно на шезлонг, а Купър внимателно я масажира по гърба. Изглежда, че са решили да вършат всичко заедно: да четат и проверяват телефона на Брадли.

 

 

Те все пак забелязаха папараците, но изглежда, че това не смути любовниците. Независимо от факта, че двойката се среща от три години и възпитава обща дъщеря, феновете все още чакат Ирина и Брадли да ги зарадват със сватба, слуховете за която периодично се появяват в пресата.

 

 

 

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа