Дневен хороскоп 5 август

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Препоръчително е да бъдете по-внимателни, при общуване с околните. Възможно е да станете жертва на манипулация, при това, от познати ви личности. Последователните действия в личния ви живот, ще доведат до правилни решения и обективни изводи. Прекалената ревност от ваша страна, е вредна за връзката ви.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Ще ви е трудно днес, да се справите с емоционалното си състояние. Всъщност от ранна сутрин, ще сте възмутени от поведението на близък приятел. Опитайте се, да прекарате повече време на открито, разходете се, посетете козметичен салон. Всичко това, ще ви помогне да възстановите духовната си сила и да трансформирате външността си.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Трябва да бъдете по-икономични, не само от гледна точка на парите, но и по отношение на душевните си сили. Те ще ви бъдат необходими, за нови постижения, важни срещи и пътувания. През деня, ще се гордеете с постиженията си и ще поставите основата за бъдещи проекти. Необвързаните ги чака покана за среща - не смейте да отказвате.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Трябва да премахнете всички съществуващи пречки, които възпрепятстват развитието на кариерата ви. Финансовата сфера, пазаруването и пътуванията по лични въпроси, ще се развиват добре. Пазете умствената и физическата си сила, за нов пробив на работното място. А, в кръга от близки хора, напротив, може да се отпуснете и забавлявате.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Трябва да се откажете от екстремните спортове и дългите пътувания. Особено ако времето, не позволява такива развлечения. В колектива бъдете с тези, на които най-много се доверявате. Ако се окажете виновни за неизпълнение на задължение в работата, не спорете с вашите началници. Трябва да покажете търпение и мъдрост.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Днес трябва да се постараете, да изгладите конфликтите с другите хора. Може би ви смятат за истински мъдрец? Е, тогава не разочаровайте хората около вас. Ще бъде добра идея също, да си починете извън града, в кръг на приятели. Само трябва да бъдете по-внимателни на пътя, за да не се стигне до злополука или други проблеми.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Препоръчва се, да бъдете по-упорити и бързи, за да успеете с всичко. Планирането обаче няма да бъде излишно. В любовта разчитате на късмет, което вреди на отношенията с избраника. Трябва да работите върху всичко свързано с вътрешния си свят. Не мислете, че някой вместо вас, ще изпълни плановете ви за бъдещето.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очаква ви един изключително интересен ден, в който, не само ще може да се запознаете с правилните хора, но и да поставите всичко на своето място в работата. Ще бъде трудно да реагирате на всичко, което се случва спокойно, но задължително ще трябва да го направите . В противен случай, може да нарушите правилата си и да подставите другите.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Разкривайте талантите си в творчеството и също така се включвайте в големи проекти. Достатъчно вече сте страдали и стеснявали, вие заслужавате много повече. Приятни новини от стар приятел, ще повдигнат настроението ви. Дори ще забравите за лошото здраве и ще решите драстично да промените плановете си за следващия месец.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви успех не само в работата, но и в учението. Вие се захващате с всичко, с което може да помогнете. Но не трябва да се притеснявате за хора, които сами могат да решат проблемите си. Ако навсякъде се проявявате като месия, тогава в замяна ще получите само усмивки. В преследването на "лесни" пари, може да загубите това, което имате.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Трябва да се заемете с полезни неща и постепенно да изчиствате натрупалите се задачи. Това се отнася до дома, живота и финансите. Ще има толкова много ярки събития около вас , че дори няма да искате да се занимавате с вашите въпроси. Но имайте предвид, че ако сте твърде мързеливи, тогава стотици пъти ще съжалявате. За кариера и грандиозен успех, все още може само да мечтаете.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Очаква ви благоприятен ден във всяко отношение. Дори пари ще получите толкова, колкото са ви обещали да ви платят. Възможно е, да ви предстои ваканция? Пишете заявление за отпуск и се заемете да довършите започнатите задачи. Да запазете позитивното си настроение, ще ви помогне стар приятел, който ще споделя с вас, ентусиазма ви за пътуването.

Станете почитател на Класа