Дневен хороскоп 31 юли

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Най-накрая ще започне да се занимавате с реални дела, а не само да мечтаете кога ще изтеглите печелившия билет. По отношение на финансите, бъдете по-активни, иначе парите ще ви се изплъзнат. Песимизмът е лош съветник в любовта. Тук трябва да бъдете инициатор на всичко, което се случва. Поканете на среща, човека, когото харесвате.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви ден, в който неприятностите, ще са повече отколкото приятните събития. Задайте си реални цели, тогава късметът ще ви се усмихне. Необходимо е да оставите в миналото, всичко което ви пречи да работите пълноценно и уверено. Дори в личната сфера, трябва да живеете в настоящето и да не ревнувате любимия, от бивши възлюбени.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Още рано сутринта, ще разработите такава тактика на поведение, че да завладеете целия свят. Да, много неща може да направите, но не се ласкайте твърде много. От заеми и кредити, се откажете, в противен случай в бъдеще, само ще ви дръпнат назад. По-добре си намерете допълнителна работа. Ако имате успешни приятели,техните съвети няма да са ви излишни.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Комуникирайте активно, преговаряйте и се отправете в командировка, ако обстоятелствата го налагат. Всичко, от което не се интересувате, оставете настрана. Това важи не само за делата, но и за хората, от които нямате полза. В семейния живот, ще трябва да отделите по-голямо внимание на домашните и финансовите проблеми.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Няма да е лесно да се откажете от привилегиите, които ви дава съдбата. Но това трябва да направите, за свое добро. В края на краищата щастието може да завърти главата ви и да забравите за най-важните неща. В общуването с роднини, трябва да сте максимално деликатни. А битовите въпроси, да решавате спокойно.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви труден ден, когато всички наоколо ще ви обвиняват, обиждат и мамят. Не сте очаквали такъв ход на събитията, какво да правите? Естествено, без сълзи и драми. Е, ако имате възможност, тогава е по-добре да прекарате този ден далеч от дома - в гората, близо до езеро и само с най-близките си и скъпи хора.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Трябва първо да решите собствените си проблеми и след това да помагате на обкръжаващите ви. Възможно е да има много препятствия по пътя ви, но всичко е преодолимо, когато имате цел и желание. Вечерта, по-добре се откажете от алкохола и шумните компании и прекарайте времето със семейство или стари приятели.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Денят ви, няма да е скучен, но за здравето си трябва да следите. Особено, ако бурно сте се забавлявали с приятели или сте заспали на плажа. Възможни се изгаряния и лека простуда. Народните средства, ще бъдат ефективни в случай, че и друг път сте ги прилагали. Макар че и консултация с лекар, няма да е излишна.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Очаква ви радостен ден, когато никой и за нищо, няма да може да съсипе. Напротив, всички наоколо ще ви подкрепят, както морално, така и с мъдри съвети. Също, ще имате много работа около дома, планиране на ремонти и дребни тревоги. Ако организирате пътуване, трябва да се обадите на някои хора. От това зависи качеството на вашето пътуване.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Не се втурвайте в любовта, без да се огледате, в противен случай тя ще се изплаши от вашите пориви и ще избяга. Не пречи и да направите пауза, в отношенията си с избраника. Помислете внимателно и ако имате съмнения, тогава отложете приемането на важно решение. Възможни са приходи, които ще ви помогнат да върнете дълговете си и да купите всичко, от което се нуждаете.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Очаква ви разнообразие от събития, но какви ще бъдат те - решете сами. Кешовите разходи ще бъдат свързани с бизнеса. Но ако сте ангажирани с творчество, ще получите не само вдъхновение, но и голяма печалба. При шофиране, трябва да бъдете много внимателни.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да се концентрирате, за да решите всички натрупани проблеми. Разбира се, много от тях са изкуствено създадени от вас, затова помислете. Финансовите разногласия могат да доведат до разрив с партньорите. Ако вечерта почувствате признаци на умора, по-добре се откажете от забавленията с приятели.

Станете почитател на Класа