На кои курорти събират тен дъщерите на руските олигарси и звезди

Отрочетата на по-известните руски олигарси го удариха на ваканция, не че иначе животът им е толкова труден. Дъщерята на Дмитрий Маликов почива на гръцкия остров Миконос. 18-годишната девойка отдъхва от напрегнатото си ежедневие на лична яхта и пътешества с нея.

 

 

Щерката на Михаил Турецки - Сарина си почива в Форте деи Марми, Италия. Заедно със съпруга си Торник Церцвазде девойката пуска свои снимки от плажа.

 

 

Дъщерята на шефа на руското министерство на енергетиката Александър Новак - Алина си почива от натрупаната умора в петзвезден хотел в Лимасол, Кипър. Тя е там заедно с футболиста Радион Сайфулинов.

 

 

Внучката на София Ротару пък е на италиански курорт. 17-годишната София активно посещава музеи.

 

 

Дъщерята на Борис Немцов и Екатерина Одинцова пък замина за Щатите. Както се съобщава, сирачето се къпе в океана и събира тен в Маями. Семейството на Вера Брежнева прекарва лятото си в Сан Тропе. Певицата се разхожда по френското крайбрежие заедно с дъщерите си - 17-годишната Соня и 8-годишната Сара.

 

 

Дъщерята на олигарха Зияд Манасир - Диана активно пуска в мрежата пейзажи от езерото Комо, край което е отседнала - естествено не в хижа, а в петзвезден хотел.

 

 

Наследницата на ресторантьора Аркадий Новиков - Александра наблюдава почти същите пейзажи, но малко под друг ъгъл, пак край Комо. Тази на собственика на Sbarro Ана Елашвили пък не слиза от катера си във Венеция.

 

 

София Абрамович пътешества по Лазурния бряг и се занимава със сърфинг и почива на собствената си яхта.

 

 

И като за капак, щерката на бившия зам. премиер Игор Шувалов - Мария, си останала в Москва. За разлика от останалите кифли, тя прекарва цялото си лято в репетиции, тъй като се занимава много активно с балет.

 

Станете почитател на Класа