Томас Маркъл хвърли бомба

Не съм чувал Меган от сватбата, ужасена е и плаща твърде висока цена за всичко! Бащата на Меган Маркъл заяви, че дъщеря му е "ужасена" от новата си роля - херцогиня на Съсекс. Томас Маркъл добави, че кралското семейство оказва прекалено голям натиск върху дъщеря му. Това пише в."Метро".

 

 

"Мисля, че дъщеря ми е ужасена. Виждам го в очите й, виждам го в лицето й и го виждам в усмивката й. Виждал съм я усмихната в продължение на години. Познавам я. Не ми харесва това, което виждам сега", заяви бащата на Меган. Той добави, че мисли, че усмивката й е "болезнена" и плаща висока цена за това, че е омъжена за член на "остарялото" кралско семейство.

 

Мъжът критикува и "смешния" дрескод на дъщеря му. Томас каза още, че това е последното интервю, което дава, това се случва малко повече от две седмици, след като се оплака, че е "замразен" кралското семейството след даден от него интервю за ITV. Г-н Маркъл също разкри, че последният път, когато е говорил с дъщеря си, е било по телефона в деня след сватбата й. Почти от два месеца не е имал контакт и от двореца Кенсингтън отказват да отговорят на съобщенията му. Той добави, че се страхува, че ще умре, преди да я види отново.

Станете почитател на Класа