Русата Златка изуми всички

Златка Райкова е инвестирала парите от хонорара си в „Като две капки вода" по възможно най-умния за една млада жена начин. Тя си е купила нов луксозен апартамент в комплекс от затворен тип в покрайнините на София. Моделката е броила близо 100 000 евро за новия си дом, в който цените тръгват от 800 евро на квадрат. Той вече е обзаведен и остава само да си нанесе багажа и да заживее в него.

 

Говори се, че парите от шоуто на Нова тв едва ли са стигнали, за да плати цялото жилище. Най-вероятно се е наложило да търси банков кредит, но смятала, че инвестицията си струва. Апартаментът е много луксозен, модерен и удобен. Предполага се, че Златка е ползвала услугите на интериорен дизайнер за обзавеждането.

 

 

Дневната е разделена на три зони – кухненски кът, трапезария и мека мебел. Банята изглежда изключително оригинална и скъпа, а според отлично запознати източници на „Уикенд", дори в общите части на комплекса имало бутикови мебели, на които съкооператорите могат да си правят срещи. Коридорите били изрисувани със стенописи с африкански мотиви. В комплекса имало и частен парк, и портиер, който да следи кой влиза и кой излиза от сградата.

 

За да е в крак с модата, блондинката не е търсила апартамент в центъра на София, както правят много нейни колежки, а в покрайнините. Жилището ѝ било на входа на село Ивавяне, край Банкя. В същата сграда съседка ѝ била певицата Елена Брусарска, а се очаквало скоро да се нанесат и други випове. Златка вече има апартамент в София, който до момента не е показвала на никого.

 

Явно обаче е на мнение, че едно допълнително жилище никога не е излишно, затова е решила да инвестира и във втори дом. Не е ясно дали ще го обитава заедно с ММА-боеца Георги Валентинов, за когото преди няколко месеца се сгоди на сцената на „Като две капки вода". Говори се, че двамата били разделени, след като блондинката му изневерила с брата на Борис Дали направо зад кулисите.

Станете почитател на Класа