Дневен хороскоп 17 юни

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

За да избегнете стресови ситуации, трябва да бъдете внимателни и да не се включвате в спорове с другите. Дори ако, лично сте засегнати, по-добре премълчете и се отеглете. Възможна е неочаквана печалба и успешно решаване на правни въпроси. Но също, може да усетите завистта на човек, в когото искрено сте вярвали.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес, актуални ще станат всички аспекти, свързани с личния ви живот. Отношенията с любимия човек, са далеч от безоблачни, но това може да подобрите само вие. По-малко бъдете откровенни с тези, които може да ви обвиняват в нещо или да ви навредят в кариерата. Вечерта, ще получите добри новини.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес трябва да сте активни и инициативни, за да спечелите доверието на колегите си. Очакват се редица важни задачи, срещи и дейности, насочени към развитие в работата ви. Във връзка с близките ви хора, трябва да покажете състрадание и нежност. Скоро същото отношение, ще потрябва и на вас.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес ще бъдете в състояние, да демонстрирате своите таланти в обществото. Само не се срамувайте, ако от вас се иска да изнесете реч пред публика, за да покажете плодовете на вашият творчески труд. Денят е рискован за тези, които се занимават с активен спорт, работят на високо и шофират кола.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Колкото по-бързо разберете какво се случва наоколо, толкова по-бързо ще предприемете действия. Буквално, във всички сфери на живота ви, се очакват промени, така че се настройте позитивно. Следете за психичното си състояние и не изпускайте "пара" при всяка възможност. По-добре се уединете, но не създавайте конфликтни ситуации.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Трябва да действате последователно и да се държите с другите сдържано. Някои от колегите или приятелите, ще ви разиграват, което може да се обърне в обида и неразбиране от ваша страна. Романтично запознанство посред бял ден, ще ви изненада, но също така и вдъхнови за благородни дела. Едно от тях, може да е огромен букет цветя за любимата.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Обръщайте се по- често за подкрепа към приятелите си, вместо да стоите в самота и да си измисляте проблеми. Имайте предвид, че подозрителността, до добро няма да доведе. На работа е възможен хаос, така че в колектива, ще бъдете незаменими във всеки смисъл. Вечерта проведете в комфортна и спокойна домашна обстановка.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес трябва да мислите повече за себе си и своите проблеми, а не да тръгвате след първата покана на приятели и познати. Възможно е, нарочно да ви отвличат вниманието от важните неща, така че бъдете по-умни и амбициозни. Вечерта, може да ви поканени на гости човек, с който по-рано, ви е свързвало не само приятелство, но и любов.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес, ще ви бъде трудно да откажете предложение на бизнес партньор. Логиката, ще ви казва че е добре за вас, но сърцето, ще ви говори обратното. Препоръчително е, за решение на дилемата, да използвате трета страна. Потърсете съвет от приятел, който е добър в областта на икономиката и бизнеса.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Днес, не е необходимо да прекарвате деня вкъщи, дори и ако наистина искате това. Така може да пропуснете всички удоволствия и най-важното, да се окажете зад борда на собствения си кораб. Финансовото ви положение е достатъчно напрегнато, но взимането на банков кредит, не е желателно. Опитайте се, да намерите подкрепа от богат приятел.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес е възможна съдбовна среща, с романтични и чувствени отенъци. В хода на събитията, ще трябва да си коригирате поведението и да следите за думите си. По отношение на семейството, над всичко друго трябва да е чувството ви за дълг, което в бъдеще ще доведе до огромна психологическа подкрепа.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Днес, може неочаквано да ви споходи дар за писане на текстове, така че се опитайте да не пропуснете вдъхновението. Планове за бъдещето, е по-добре да не изграждате, все едно, ще трябва да ги промените драстично, под натиска на обстоятелствата. Денят е благоприятен, за общуване с близките, както и за пазаруване и домакинска работа.

Станете почитател на Класа