Ема умря по брутален начин

16-годишната мажоретка Ема Уолкър беше застреляна в собствената си спалня. Според основната версия на следствието, била убита от бившия си приятел, който бил буквално обсебен от момичето, след като се разделили. 18-годишният футболист Райли Гал искал да покаже на любимата си, че винаги е готов да я защити, имитирайки нападение, но случайно застрелял Ема, пише People.

 

 

Седмица преди трагедията Ема започнала да получава странни съобщения, в които се говорило за отвличане на човек, когото тя обичала. "Отиди сама в колата... при мен е този, когото обичаш.

 

 

Ако не се подчиняваш, ще му причиня болка." В това време момичето било на купон и когато излязло с приятелки, видяла Райли, лежащ по лице Пред съда младежът признал, че имитирал собственото си покушение, за да поговори с Ема, но планът не сработил.

 

 

И тогава Райли се решил на по-екстремни мерки. Той решил да я изплашии стрелял в стената на стаята, където спяла, за да я "спаси" след това от нападението. За съжаление куршумът попаднал право в момичето. Адвокатът му твърди, че той искал да си я върне, не да я убива. След като започнало разследването и приятели на Райли казали, че е откраднал пистолета на дядо си, момчето започнало да се паникьосва.

 

 

Той помолил съученици да скрият оръжието и уверявал, че за нищо ва света не би причинил зло на Ема. "Имах пистолет, защото бях изплашен след моето отвличане. Хиляди и един проценти, че аз никога не бих навредил на Ема," казал Райли. Сега са му предявени обвинения по седем углавни члена, включително убийство първа степен при отежняващи обстоятелства.

Станете почитател на Класа