Младо момиче хвана гаджето си в изневяра и животът й се преобърна на 180 градуса! Сега не спира да му благодари за... (СНИМКИ)

Дори изневярата на любимия може да ви даде стимул да промените живота си към по-добро. В това е уверена Шанай Мартин. След като разбрала, че приятелят й се среща с друга, младата жена решила кардинално да промени живота си и за 9 месеца отслабнала с 25 килограма.

 

 

За постижението си Шанай разказа в Туитър, а постът й се превърна във вирус и към момента има над 13 000 споделяния. "9 месеца и 4 камъка по-късно. Огромни благодарности на бившия ми за мотивацията", пише Мартин. Скриншот: Unilad В интервю за Unilad Шанай разказва, че с невярното си гадже имала връзка от 3 години, докато един ден не разбрала, че той се среща с друго момиче.

 

 

Тя решила да не му прави скандал и дори заминала с него на екскурзия в Тайланд. Изведнъж обаче рухнала и от мъка почти спряла да се храни. За да се справи със стреса, Шанай започнала да ходи до работа пеша и престанала да избягва физическото натоварване. На фона на лошия апетит, това довело до умопомрачителен резултат - излишните килограми започнали да се топят като сняг. "Забелязах, че ставам все по-активна, а килограмите просто изчезват.

 

 

Сигурно всичко се дължи на стреса", казва още тя. За 9 месеца Шанай загубила 25 килограма и се сдобила със стройно и стегнато тяло. Младата жена вече не може да се сърди на бившия си, защото благодарение на подлата му постъпка животът й се е променил към по-добро. Шанай редовно спортува и се чувства щастлива. Освен това си е намерила и нов приятел, който много я обича.

Станете почитател на Класа