Дневен хороскоп 23 април

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Трябва да останете спокойни и да бъдете реалисти, когато става дума за любовната сфера. Ако преследвате идеалното, след това, ще останете с нищо и никой. Всяка инвестиция сега, ще бъде загуба на пари, така че не рискувайте. С помощта на приятел, може да планирате пътуване в чужбина.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Днес и минута няма да останете сами. Очаква ви маса от контакти, срещи и непланирани пътувания. Въпреки, че и сами не мечтаете за рутинна, а за активна работа. Много от предложенията на партньорите ви, ще бъдат обещаващи, така че не пропускайте тази възможност.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Днес, ще бъдете по-сантиментални и чувствени, от обикновено. Възможно е, така да ви действа любимия човек или може би приближаването до дългоочаквана ваканция. За храненето и корекция на теглото, трябва да следите с особено внимание. Всички вредни храни са вкусни... Но вие трябва да забравите за тях.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Заемете се с умствена работа, а не с физически труд. Разбира се, от почистването на дома не може да се откажете, но да копаете в градината - това е твърде много. В отношенията с избраникът си, не търсете причина да се карате, а по-скоро погледнете на всичко реалистично. Не си струва да бъдете с човек, към който отдавна не изпитвате чувства.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Най-добре е днес, да се потопите в проучвания, изследвания или творческа работа. Физическият труд е противопоказeн за вас, особено ако здравето ви не е наред. Включете се в неща, които ви носят вдъхновение и удовлетворение. Финансовото положение, за сега е стабилно, така че, да се притеснявате за състоянието на сметката си, не е необходимо.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви прекрасен ден, в който много от мечтите ви, ще се сбъднат, а срещите с нови хора ще бъдат обещаващи. Бъдете демократични с по-възрастните роднини и не забравяйте за домашните си задължения. В любовта колкото повече усилия вложите, толкова повече ще получите.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Не трябва да разчитате само на късмета си, необходимо е, да предприемете и стъпки към успеха. Ще бъдете в състояние да постигнете по-добри резултати, ако направите компромис на колегите си. Работата в екип, ще бъде ползотворна, затова не се изолирайте. Имате нужда, да следите за разходите си, в противен случай, може да останете без средства.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Днес е възможна среща с любимия човек. Отдавна мечтаете, за интересен, чувствителен и с чувство за хумор партньор и няма да повярвате на късмета си. Не бързайте да съобщавате на всички за личното си щастие. Вечерта, трябва да обмислите нещата, да анализирате и да си направите изводи.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Не е желателно за дълго време, да напускате града. Възможни са непредвидени ситуации, свързани с възрастни роднини, които без ваша помощ и подкрепа, няма да се оправят. В бизнеса е възможен прогрес и хубава печалба. Търсете партньори, които гледат на работата, така както и вие.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Възможна е случайна среща с човек, към когото имате чувства. Ако това е било в далечното минало, не бързайте да правите изводи за чувствата си. Денят е благоприятен за ремонт, покупка на апартамент или вила. Ако намерите надеждни партньори в бизнеса, финансовия колапс, вече няма да е страшен.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Доста, ще се притесните, както за своето, така и за здравето на хората, които обичате. Така че вземете спешни превантивни мерки. Творческите ви проекти, ще резонират в сърцата на много от вашите почитатели. Трябва повече да почивате и да гледате към бъдещето с оптимизъм.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Денят обещава успешно решаване на финансови и лични проблеми. Някои от вашите приятели ще се притекат на помощ, в най-важният и труден момент – оценете това. Възможен е конфликт с лице, с което отдавна имате обтегнати отношения. Добри новини се очакват в семейството – възможна е появата на дългоочаквано бебе.

Станете почитател на Класа