Романс със секси звезда в ските

Красивата швейцарска звезда в ските Лара Гут обяви официално, че има връзка с халфа на Удинезе Валон Бехрами и двамата са двойка. Германският таблоид „Билд” отбелязва, че вместо да се бори с Хамбургер за оцеляване в Бундеслигата, бившият футболист на тима се наслаждава на ново любовно приключение. Бехрами игра за „червените шорти” от града край река Елба през сезон 2014/15.  

 

„С Валон разбрах какво е да имаш друг човек до себе си, който да те държи за ръка и никога да не те оставя сама. Валон е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало”, сподели 26-годишната скиорка чрез профила си във „Фейсбук”.

 

Още преди Игрите в Пьонгчанг 2016 Гут призна, че има до себе си приятел и оттогава швейцарските медии спекулираха с фалшиви имена. Ето, че скиорката разкри романса си с бившия футболист на Лугано, Дженоа, Верона, Лацио, Уест Хям, Фиорентина, Наполи, Хамбургер и Уотфорд.

 

Любопитното е, че Бехрами се раздели с дългогодишната си приятелка Елена едва в края на февруари. Те имат две дъщери – на 9 години и на 18 месеца. Според швейцарските медии връзката му с Лара Гут е започнала през декември.

 

 

 

 

 

Станете почитател на Класа