Дневен хороскоп 18 март

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Днес, може да получите, не само изгодна работа, но и да направите романтично запознанство. Животът ви ще стане по-ярък и вдъхновен и това ще засегне всички области. Не забравяйте, да слушате интуицията си, особено ако става въпрос за финанси. От инвестиции и заеми е по-добре да се откажете, всъщност вашите "спестявания", ще са достатъчни до края на пролетта.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви е забързан ден, когато дори рутините задачи, ще се окажат трудни. Възможно е да има разногласия с колеги, финансови затруднения и пречки по пътя към постигането на личните цели. Близките, ще оценят вашето искрено желание за помирение с техните решения, но ще трябва да ги зарадвате и с подаръци.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Не се препоръчва да се занимавате днес с екстремни спортове, а също и да пътувате на дълги разстояния. Само в най-неотложните случаи, сядайте зад волана. Възможно е да получите пари, за минала работа. Практични сте по природа, затова е добре да спестите тези пари, поне до началото на лятото.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Очаква ви продуктивен ден, когато дори с малко работа, ще получите прилична печалба. Не е нужно да търсите логика навсякъде, защото истината е някъде близо. Това важи за личния живот, от който не сте много доволни напоследък. Вечерта е по-добре да се откажете, от посещения на многолюдни места и публични събития. Опитайте се, да се отпуснете и починете.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще започнете да нервничите, когато нещата, не вървят по предварително очертания план Въпреки че причините за това може да са различни. Обърнете внимание на вашето здраве, по-добре отидете на лекар, ако нещо ви боли дълго време. За забавления в кръга на приятелите, денят не е добър. Вечерта, ще трябва да се занимавате с домашни и финансови въпроси.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Очаква ви, стабилност във финансовата сфера, което ще спомогне за съхранение на душевното ви спокойствие. Толкова често се безпокоите за финансите, че нервите ви са напълно разтроени. Някои грандиозни предложения, коренно ще променят решенията ви. За да не се окажете в плен на илюзиите, е по-добре да се посъветвате с по-мъдри хора.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще трябва да прекратите договора, с някои от партньорите ви в бизнеса. Но бъдете внимателни, за да не се наруши работата ви. В личния живот, ще възникне непредсказуема ситуация, когато ще научите повече за близък човек, отколкото е необходимо. От пътуване с кола, по-добре се откажете, особено при лошо време.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Очакват ви нови възможности в работата, за които трябва да се хванете и с двете ръце. Не завиждайте на тези, които са по-успешни от вас. Може да промените ситуацията кардинално, ако вложите изгодно пари в проект. След разговор с приятел, ще ви остане неприятен привкус и негодувание. Въпреки че сами, сте предизвикали неговата откровеност.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Избягвайте съмнителни контакти, както в любовта, така и в бизнеса. Не градете далечни планове, ако не знаете до къде могат да доведат. За да съхраните репутацията си, трябва да се държите сдържано. Нечестната игра и интригите, не са във ваш стил, така че не си мърсете ръцете и пазете авторитета си.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Очаква ви, обучение, повишаване на квалификацията и практично прилагане на вашите знания. Сериозна роля в живота ви, ще изиграе разговор с човек от миналото. Опитайте се да слушате повече и не проявявайте инициатива. Ярки впечатления, ще получите неща или ситуации, на които не сте обръщали внимание преди.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Днес, ще бъдете много общителни и весели, което ще позволи да намерите нови приятели и партньори. Основното нещо е, да не изпускате от поглед подробностите, от които зависи кариерното ви развитие. Може спокойно да промените професията си, да правите планове за бъдещето или да се преместите в друг град. Силно впечатление, вечерта, ще произведе върху вас, любимия човек.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Трябва да намерите общ език с онези, с които постоянно спорите за нещо. Не се поддавайте на емоциите си, в противен случай, ще ви изкарат от строя в даден момент. Препоръчително е, да покажете съчувствие и щедрост към хората, които винаги ви подкрепят. Връзката с избраника, ще зависи повече от вас, така че решете сами как да я съхраните.

Станете почитател на Класа