Дневен хороскоп 11 март

ОВЕН ( 21 март - 20 април )

Ще живеете по план, който е малко вероятно да се хареса на приятелите и близките ви. Те ще ви обвинят в ласкателство и личен интерес, което вече, ще излезе от всякакви рамки. Контролирайки емоциите си, може да спасите връзката с любимия човек и да се предпазите от кавги. Вечерта е добра, за дълги пътувания и събирания, които ще ви дадат сила и настроение за цялата седмица.

ТЕЛЕЦ ( 21 април - 21 май ) 

Очаква ви натоварен ден, така че нищо не планирайте предварително. Имайте предвид, че сте способни на много, но се пазете от измами и изкушения. Възможно е страстно обяснение в любов, от човек, с когото работите заедно. По-добре се вслушайте в съветите на приятелите, отколкото в ударите на сърцето си.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май - 21 Юни )

Ще бъдете изпълнени с идеи и иновативни предложения. Ако те се подкрепят от шефовете ви, тогава не се съмнявайте относно успеха и получаването на премия. Интересна среща, може да доведе до силно приятелство за което отдавна мечтаете . Въпреки че няма гаранция, че едно банално запознанство, няма да прерасне в любов. Възможни са трудности при получаването на пари.

 РАК ( 22 юни - 23 юли )

Днес, не ви очаква баланс и хармония, но не се очакват и сериозни усложнения в работата. Всичко ще върви гладко, но това ще ви дразни, тъй като няма да имате надежда за перспектива. Добър ден, за покупки за дома и вилата, както и за ремонт на автомобила. От срещата с нов възлюбен, е по-добре да се откажете.

ЛЪВ ( 24 юли - 23 август )

Ще се срамувате от поведението си, което е добър знак. Създали сте толкова проблеми, че ще сте в ужас. Опитайте се да уредите всичко до обяд, така че да не се налага, повече да се връщате към тези въпроси. С близките си, трябва да намерите компромис, за да не се стига до конфликти.

ДЕВА ( 24-ти август - 23 септември )

Не ви очаква грандиозен успех в личния живот, но симпатии от почитатели, ще имате достатъчно. Ако погледнете внимателно на някои от тях, тогава има шанс да създадете сериозна и искрена връзка. От финансови загуби и измами, не сте застрашени, но не е целесъобразно да инвестирате без предварително да обмислите всичко.

ВЕЗНИ( 24 септември - 23 октомври)

Ще може да правите всичко, което искате, но в разумни граници. Ако направите грешки, ще трябва да ги коригирате преди края на пролетта. В любовната сфера, всичко ще върви по-план, срещи, илюзии, очаквания. Вие сте толкова заети с кариерата си, че забравяте за човека, който за вас е готов да се откаже от всичко - работа, дом и страна.

 СКОРПИОН ( 24 октомври - 22 Ноември )

Не е препоръчително, да поемате отговорност за работата на по-млад колега. Със сигурност, шефът ви, ще накаже вас, с намаляване на заплатата за небрежност. В личния живот не сте изправени пред самота, но конфликти с избраника са възможни. Трябва да бъдете сдържани и меки, за да запазите добри взаимоотношенията си. Вечерта, ви очакват много нови впечатления.

 СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември - 21 Декември )

Днес е по-добре да останете у дома и да изпълнявате домакинските си задачи. В противен случай и в работата няма да успеете и ще се скарате с началниците. Талантливите от вас, могат да постигнат признание в чужбина и да достигнат ново ниво. Вечерта са възможни здравословни проблеми.

КОЗИРОГ (22 Декември - 20 януари )

Трябва да бъдете по-пестеливи, да изплатите дълговете си и да не търсите лесни начини да за изкарване на пари. Опитайте се, да се задържите в рамките, в които се намирате сега. На работното място, трябва да се държите отговорно, за да не нарушавате трудовата дисциплина. От гледна точка на здравето, нищо сериозно не ви застрашава, но диета трябва да спазвате.

 ВОДОЛЕЙ ( 21 януари - 19 февруари )

Може смело да си поставяте всякакви цели, ако те са насочени към добро. Основното е, да съобразявате вашите желания, с вашите способности, за да избегнете разочарованията. Благодарение на естественият си чар и увереност, ще може да спечелите симпатия от другите. Особено от противоположния пол.

 РИБИ ( 20 февруари - 20 март )

Преглеждайте всеки детайл, в задачите, с който сте се заели. В противен случай, грешките, ще са повече от успехите. Развивайте се духовно, посетете културни събития или отидете в църква. Може да се покаете за това, което сте направили в миналото. Възможна е измама от стар приятел, в който винаги сте били по-уверени, дори от себе си.

Станете почитател на Класа