Разтърсваща изповед: На 16 години ме....

26-годишната Пета Бътлър от Тууомба, Австралия, 10 години пази страшна тайна, но вече не е в състояние да крие какво й е причинила родната й майка. Във фаталния ден Тереза Бътлър решила да заведе 16-годишното си дъщеря на „момичешко парти" в друг град. Пета с радост приела и двете се отправили на път. Когато пристигнали, си наели стая в евтин хотел, съобщава The Sun.

 

Двете жени хапнали в McDonalds и се върнали в хотела. В стаята грижовната родителка предложила на дъщеря си да пийне малко алкохол, за да се „посгрее". Когато слънцето залязло, Тереза казала, че ще дойдат гости и излязла от стаята. През вратата влязъл непознат плешив дебелак, който бил по-възрастен от Пета с минимум 20 години.

 

 

Пета Бътлър

 

Младото момиче не спирало да се съпротивлява, но не успяло да надделее над насилника. Когато извратеният посетител приключил да мърсува с нея, просто станал и напуснал стаята. През открехнатата врата Пета видяла, че майка й стои отпред и пуши. Оказало се, че през цялото време, докато извергът я насилвал, Тереза Бътлър стояла пред вратата.

 

 

Тереза Бътлър

 

„Беше ми студено, треперех и не можех да повярвам, че това, което ми се случи, е истина", разказва Пета. Едва след като младата жена станала майка, решила да поговори с Тереза за случилото се. Тя набрала телефонния й номер. „Не бих те взела със себе си, ако нямаше 16 години", оправдала се г-жа Бътлър. „Казвах му „не", плачех, не исках да ме докосва", отговорила й Пета.

 

„Той не смяташе да те докосва... И да, дори това да е било насилие, ти беше на 16, не бих направила подобно нещо, ако беше по-малка...", оправдавала се родителката. 30-минутният разговор между двете жени бил записан. Той попаднал в полицията, а малко по-късно Тереза била с белезници на ръцете. Следствието установило, че в продължение на 2 години майката общувала с потенциални „съпрузи" на дъщеря си и предварително била уговорила всичко. Насилникът, известен като „Томо", така и не бил открит.

 

По думите на Пета, той е висок и дебел мъж, със запомнящи се сини очи. Сега полицията активно се занимава с делото на младата австралийка и се надява, че справедливостта ще възтържествува.

 

 

Фоторобот на насилника, направен по описание на Пета

 

„Мисля си, как майка ми е могла да направи това нещо? Как е могла да стои отпред, знаейки, че непознат човек изнасилва родната й дъщеря?", не спира да се чуди Пета Бътлър.

Станете почитател на Класа