"Африканската Кардашиян

Моделът Еудокси Яо от Абиджан, Кот д'Ивоар, има форми, на които дори Ким Кардашиан ще завижда - бедрата й са с около 1,5 метра обиколка. При това момичето твърди, че никога не е извършвала пластична хирургия и цялата й красота си е по природа. Еудокси Яо отказва да спомене своята възраст, но с гордост издава обхвата на бедрата си - сто и петдесет сантиметра. Моделът твърди, че за разлика от идола си Ким Кардашиан, тя никога не е била под ножа на хирурга.

 

 

"Никога не съм имал пластична хирургия. Никога, никога, никога в живота си. Винаги съм била така" Момичето разказва, че всеки път, когато излезе, тя произвежда фурор: хората се спират за да я разгледат по-добре. Моделът е сигурен, че всички те мечтаят за селфи с нея. Евдокси описва външния си вид като "ултра-сексуален".

 

 

Интересно е, че "африканската Кардашиян" не знае номера на дрехите си и предпочита да се вмъква в най-тесните джинси. Ако дрехите, които купи, изглеждат твърде скромни за нея, тя независимо ги доработва с ножица.

 

 

"Хора с фигура като моята рядко носят тесни дрехи. Те предпочитат да носят дрехи, които крият техните форми. Не го правя, обичам да показвам фигурата си и това може да шокира хората" Еудокси редовно качва нови снимки в мрежата и те събират голямо разнообразие от коментари - от възторжени до изключително негативни.

 

Момичето признава, че се преди преживявала неприятните коментари, а сега просто не им обръща внимание. В крайна сметка повече от половин милион души са се абонирали за Facebook страницата на модела, което означава, че много потребители наистина харесват нейното необичайно тяло.

 

"Аз не се харесвам много хора. Но има и други, които искат да се срещнат с мен. И когато ме видят, не могат да скрият радостта си. Аз привличам хората."

 

 

 

Станете почитател на Класа